Icerik - Alfabetik Siralama

Begonnen von Rozen, 13 Februar 2008, 13:34:40

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Rozen

Herkese iyi Günler,
Icerik konusunda 2 sorum olacakti;

1- Icerik Kategorileri Alfabetik siraya göre yapilmis, bunu Alfabetik degilde, istedigimiz Kategori listelemesine göre ayarlamamiz mümkünmü?

2- Icerik Kategorilerin icine ekledigim yeni Sayfalar ise tam tersi. Alfabetik olarak siralanmasini istiyorum, fakat eklenen Tarihe göre listeleniyor. Bunu degistirmek mümkün mü?

Forumda arama yaptim fakat denediklerim ise yaramadi. Eger degistirmek mümkün ise, hangi dosyayi acip neyi degistirecegimide söyleyebilirseniz memnun olurum.

Simdiden Tesekkürler.

Rozen

Iki kere üst üste mesaj atiyorum kusura bakmayin, fakat aramizda bilen kimse yok mu gercekten? :(

Sitki

Günaydın :)

bu versiyonda kodlarda geniş çaplı değişiklik yapmadan mümkün değil. Ancak gelecek 2.0 versiyonunda bu bölümde de bazı düzenlemelerin yapılması planlanmıştır.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Rozen

-.-! yani böyle birseyin olmasi mümkün degil? >_>

Sitki

Eğer alıntı yapıyorsan, bari metnin tümünü içersin. ;)

Zitatbu versiyonda kodlarda geniş çaplı değişiklik yapmadan mümkün değil
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!