Sol Menü ve Anasayfa

Begonnen von Rozen, 12 Februar 2008, 20:26:56

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Rozen

Iyi günler,

Pragma'da henüz yeniyim ve birkac sorum olacak.

1- Anasayfa'da yer alan su yaziyi nasil düzeltebilirim + yenilerini ekleyebilirim?

2- Sol menüdeki bölümlerin adini ve yerlerini nasil degistirebilirim (oluyormu bilmiyorum).

Simdiden Tesekkürler ^^

* Sitki konuyu çözüldü olarak işaretledi.

Sitki

Merhaba :)

1- Yönetici Menüsü -> Mesajlar
Mesajlar bölümünde mevcut olan mesajları değiştirebilir, yenilerini ekleyebilirsin.

2- Yönetici Menüsü -> Modüller
Modül Yönetiminde ilgili modülün sağ tarafındaki değiştir butonuna tıklayarak başlıkları ve mevcut diğer seçenekleri değiştirebilirsin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

Sitki abi erken davranmişsin :BD:
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Rozen

Cevabiniz icin cok tesekkürler ^^

Iki sorum daha olacak ._.

1- Content Modülü gibi aynisindan ikinci bir tane daha yaratmak mümkün mü (mümkünse nasil)?
2- Üyelerin sabit tema'da kalmalarini istiyorum, yani kendi sectikleri görüntülenmesin.

Sevgiler ve Saygilar :)

navruz

Merhaba
1-Content modülünün aynısını yaratmak için modül dosyalarını uyarlayıp, yeni modül için veritabanında yeni tablolar oluşturmalısın.
2-Yönetici Menüsü > Üye Ayarları bölümünden kullanıcıların kendi temalarını seçmesini engelleyebilirsin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

@ Rozen

Günaydın :)

kurallarımız gereği her soru için yeni bir başlığın açılması zorunludur. Ayrıca arama özelliği mutlaka kullanılması gerek. İlk soru cevaplandığı için, bu konuyu çözüldü olarak kapatıyorum.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!