Türkçe Destek Sitesi

Begonnen von navruz, 05 Februar 2008, 00:27:54

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

navruz

Merhaba
Pragmamx ile tanışalı çok fazla olmadı ama ilk gördüğüm anda mevcut sitelerimi pragmamx sistemine geçirmeye başladım. Destek sitesinin Almanca olması da bir hayli güçleştirdi işleri. Zaman zaman soranlar oluyor hangi sistemi kullandığımı ve pragmamx.org adresini veriyorum. Bu işlerle biraz ilgilenenlerde az çok İngilizce oluyor. Fakat Almanca'sı olanlar çok azınlıkta. Pragmamx ekibi Türkçe destek sitesi kurmayı düşünmüyorlar mı acaba? Forumda Türkçe destek bölümünün olması gayet hoş ancak pragmamx'le yeni tanışıpta download etmek isteyenler için oldukça zor oluyor.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

Merhaba :)

ZitatDestek sitesinin Almanca olması da bir hayli güçleştirdi işleri.
hangi sorunuza cevap alamadınız, merak ettim? Her soruya, almanca bölümünde olduğu gibi, bir takım sebeplerden dolayı cevap verilmeyebilir, ama pek nadir olması gerek.

Bugünden itibaren pragmaMx'in 0.1.10 yeni sürümünü çıkarmış bulunuyoruz. İlgili haberde yazılı olduğu gibi, bu sürümde komple Türkçe dil dosyaları mevcut (kurulum Talimatı dâhil). Ayrıca gecen yılın sonlarına doğru, yani aslında daha yeni sayılır, burada Türkçe destek sitesi bölümü de açtık. Hedeflerimizden bir tanesi, burada potansiyel pragmaMx kullanıcıların Türkçe bölümümüz için kazanmaktır. Kanaatimce, şimdiye kadar bu bölümde yöneltilen soruların çoğunluyu başarıyla cevaplanmıştır. Almanca bilme zorunluluğu olma görüşüne katılmıyorum. Şimdilik Türkçe için gerekli imkânlar bu platformda mevcut. Yakında siteye doğrudan Türkçe lisan seçimi de ekleyeceğiz.

Örneğin, eğer burada ileriye doğru iyi çalışan birbiriyle kaynaşan bir Türk ekibi, sonradan ayrı bir destek sitesi kurmak isterse, kurabilir, niye olmasın. Bu bölümde daha çok destek veren arkadaşlara ihtiyacımız vardır. Ben kimin hangi derecede yardım ettiğini kolluyorum ve zamanla işini iyi bilen ve sürekli yardım eden arkadaşlarla mutlaka görüşme yapılacaktır ve muhtemelen moderatör olarak görev teklif edilecektir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

Destek konusunda herkez yardimci olmaya çalışıyor.turkce destek sitesi suan icin gereksiz zaten bircok konu tartisiliyor forumun bu kisminda elimden geldigince bende yardimci oluyorum bilgim dahilinde.umarim faydali olur burada tartisilanlar

selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

navruz

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Biraz yanlış anlaşıldım sanırım. Destek konusunda kesinlikle çok iyisiniz. Şimdiye kadar şahsım adına pek bir poblemle karşılaşmadım. O kadar bilgi ve tecrübeye sahibim çok şükür.

Zitat von: Sitki am 05 Februar 2008, 01:08:14
Örneğin, eğer burada ileriye doğru iyi çalışan birbiriyle kaynaşan bir Türk ekibi, sonradan ayrı bir destek sitesi kurmak isterse, kurabilir, niye olmasın. Bu bölümde daha çok destek veren arkadaşlara ihtiyacımız vardır. Ben kimin hangi derecede yardım ettiğini kolluyorum ve zamanla işini iyi bilen ve sürekli yardım eden arkadaşlarla mutlaka görüşme yapılacaktır ve muhtemelen moderatör olarak görev teklif edilecektir.
Benim demek istediğim buydu. :)

pragmaMx Türkiye

Sitki

@ navruz
sizi de burada daha sık görmek isterim.  ;)

Siteniz gayet güzel, beğendim, pragmaMx ile kurulu, sıra dışı güzel bir site, tebrik ederim. :)
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

navruz

Zitat von: Sitki am 06 Februar 2008, 08:01:08
@ navruz
sizi de burada daha sık görmek isterim.  ;)
Elimdeki bütün siteleri Pragmamx yapıyordum. Bu sebepten burada fazla aktif olamadım kusura bakmayın :BD:. İnşaallah bundan sonra elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.

Zitat von: Sitki am 06 Februar 2008, 08:01:08
Siteniz gayet güzel, beğendim, pragmaMx ile kurulu, sıra dışı güzel bir site, tebrik ederim. :)
Teşekkür ederim.
Siteyi dün akşam güncelledim. Bazı modifikasyonlarım gitti ama değdi doğrusu.

pragmaMx Türkiye

uAbatman

Öncelikle Belirtmek İsterimki burada pragmaMx yardım konusunda destek gayet iyi alınıyor ...

Bunu Sağlayanlardan Allah (c.c) Razı 0lsun ...

Son Rürümüde Kuruyorum şu an ve türkçe dil paketi eklenmiş görünce

Şaşırdım ve aynı zamanda mutlu oldum ...

Daha Bi çoook eksigim var şahsen bu portal konusunda ...

Ama Allah'ın izniyle atlatacağım ...

ßu arada Destek İStesi Açılırsa iyi 0lur diye düşünüyorum ...

Daha Öok Gelişmek İçin Baya İyi Olacaktır kannaatindeyim ...

Hayırlı Günler ..
Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

Albay

Burada hizli ve güvenli bir sekilde destek aliyoruz bir baska Türkçe Destek Sitesi gereginin olmadigini düsünüyorum.

Saygilarimla