'config.php' yazma korumalı değil !

Begonnen von uAbatman, 24 Januar 2008, 10:25:06

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

uAbatman

Selamlar..

Admın Panelınde Her Zaman

Dosya 'config.php' yazma korumalı değil !

[ Dene değiştirmeyi ]

ßu uyarı var ?

anlamı ve cozumu nedır acaba ?
Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

Sitki

Merhaba :)

Bu çelişki önümüzdeki çıkacak versiyonda kaldırılacaktır. config.php dosyası 666 chmod ile kalabilir.
-> http://www.pragmamx.org/Content-pid-2.html
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

uAbatman

666 yaptım fakat gene aynı uyarıyı verıyor...
Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

Sitki

Kardeşim, cevabımda belirttim ya, çelişkinin önümüzdeki çıkacak versiyonda kaldırılacağını. Yani şimdilik ayarlar bölümünde değişikliklerin kaydedilmesini istiyorsan, mutlaka ki istiyorsun, config.php dosyası 666 chmod olması lazım. Sadece ayarlar bölümünde bu bilinen uyarı kalacaktır ve bu şekilde kalabilir. Eğer bu uyarının gelmesini yine de istemiyorsan, her değişiklikte chmodu 666 getirip akabinde yine chmodu 644 getirmen lazım, bilmem anlatabildim mi. Bu durum web hosterler arasında farklı olabiliyor.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!