Tuhaf bir hata

Begonnen von Caner_Wien, 03 Januar 2008, 00:04:14

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Caner_Wien

merhabalar web sitemin ustune tuhaf bir hata olsumus

Unknown column 'type' in 'where clause'Unknown column 'type' in 'where clause'You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AS user_id DESC LIMIT 0,1' at line 1Table 'd006c568.mx29292_session' doesn't existTable 'd006c568.mx29292_session' doesn't existTable 'd006c568.mx29292_session' doesn't existUnknown column 'inmenu' in 'where clause'Table 'd006c568.mx29292_themeconsole' doesn't exist

ozeraksu

Merhaba anladigim kadariyla temanla ilgili bir problem gozukuyor.teman themeconsolu desteklemiyor.

phpmyadminden mx29292_themeconsole kismini boşalt oyle dene ayni hatayi alirsan tekrar bakalim

kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Caner_Wien

sagol sorunu cözdum degisen haber blocku varmi bu forumda bana degisen haber blocku gerek

ozeraksu

Merhaba :)

Degişen haber blogu forumda mevcut degil ama alternatif olarak http://www.netopsiyon.com/modules.php?name=NG_Dosyalar&d_op=getit&lid=252 bu adresteki blogu kullanabilirsin

Kolay Gelsin...
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

kumlukoz

Zitat von: kalan am 03 Januar 2008, 08:31:40
Merhaba anladigim kadariyla temanla ilgili bir problem gozukuyor.teman themeconsolu desteklemiyor.

phpmyadminden mx29292_themeconsole kismini boşalt oyle dene ayni hatayi alirsan tekrar bakalim

kolay gelsin

Merhaba bendeki hata da bu:

(Unknown column 'username' in 'where clause'
Sitedeki kayıtlı olan nickname)

mx?????_themeconsole böyle bir tablo göremedim. hata genelde isminiz kisminda yeraliyor. ne yapman gerekli

pragmamx ile yeni tanistim.

navruz

Bakabilme ihtimalimiz var mı? Link verebilirmisin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

kumlukoz

Zitat von: navruz am 18 April 2008, 22:29:29
Bakabilme ihtimalimiz var mı? Link verebilirmisin.

somanire modolünde

http://gumeli.22web.net/

navruz

Merhaba
phpmyadmin ile tabloları onarmayı dene.

pragmaMx Türkiye

kumlukoz

Zitat von: navruz am 19 April 2008, 16:56:36
Merhaba
phpmyadmin ile tabloları onarmayı dene.

hangi tablolari ve onarimi nasil yapabilirim

navruz

phpmyadmin'e giriş yap. Tüm tabloları seç. Sayfanın alt tarafında bulunan Hepsini İşaretle seçenği ile hepsini seçebilirsin. Hemen sağda ise Seçilileri : diye bir seçenek var. Oradan Tabloyu Onar'ı seç.

pragmaMx Türkiye