Phpnuke'dan Pragma 1.09 gecis!!!

Begonnen von Sevdam, 23 Dezember 2007, 12:07:23

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Sevdam

Merhaba!!!
Ilk önce Kurban Bayraminizi en ic dileklerimle kutlar nice saglikli mutlu bayramlar dilerim.

Simdi gelelim soruma, yilardir phpnuke kulandim ve tüm önelemlerime karsi, yinede defalarca haklendi, sonunda pes ettim ve pramax gecmeye karar verdim, phpnuke pramax uptadete ettim forumda andy arkadasimizin önerisini dikate alarak phpnuke user tablolariyla birlikte pragmaxa gectim, yalniz tek bir sorun cikti o da, üyelerin cinsiyet ve dogrum tahrilerini, yani kisaca üyeler bilgilerini degisemiyorlar sürekli hata cikiyor hatalarin birini buraya ekliyorum_DATABASEERROR

UPDATE nuke_users SET pass='ef8b050f3c1b301ede02b3b8325b0222' , name = 'Ceyda', email = 'xxxxxx@hotmail.com', femail = '', url = '', user_sexus = 1, user_icq = '', user_aim = '', user_yim = '', user_msnm = '', user_from = '', user_occ = '', user_intrest = '', bio = '', user_sig = '', newsletter = '1', user_ingroup = 1, user_stat = 1, user_bday = '1970-01-10' where uid = 19

Phpnuke'dan pramax geciste Andy arkadasimiz phpnuke conf.php dosyasini pragmax'in kininle degismeyin böylelikle uptadate ederken üyelerde pragmaxa gececektir diye yazmisti bende öyle yaptim ve gercekten üyelerimde pragmax'ta gecis yaptilar ama bilgileri degisemiyorlar. Yardimci olursaniz cok sevinirim simiden cok tsk ederim...

Saygilarimla

Hazal-Hosting

Merhaba kardes,
öncelikle seninde bayramini kutlarim. Bizahmet o hata cikan bölümün bir screenshotunu koyup buraya eklermisin bizahmet.

sevgiler ile
ugurcan44

ozeraksu

Merhaba sorununuz sanirim admin kullanici adi ve şifreyle alakali bu çözmek için aşagida anlatiigim yönergeleri takip edin
phpMyadmin ile veritabanınıza bağlanın. SQL Sorgusu bölümüne girin. Oradaki alana
update nuke_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' where aid='adminnicki'; (adminnicki yerine editor ID nizi yazacağınızı söyleyeyim.) komutunu çalıştırın. Şifreniz deneme olacaktır. Şimdi deneme şifresiyle giriş yaparak Yönetici Düzenle sayfasından şifrenizi tekrar değiştirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta şifreniz en fazla 18 karakter uzunluğunda ve İngilizce dışındaki dillerde bulunan harflerin (ğ, ü, ş, İ, ı, ç, Ö, ö, Ğ, Ü, Ş, Ç.. gibi.) olmadığı bir şifre olmalıdır. Şifrenizi kesinlikle deneme olarak bırakmayın ve şifrenizi yazarken mutlaka harf ve rakamlardan oluşmasına özen gösterin.

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sevdam

Tabiki,
Buyrun Resimler

Bu Resimdeki hata gösteriyor eger üye kendi bilgilerini degismek istediginde

Bu Resimde de, ben Admin olarak admin panelinde üye bilgilerini degismek istedigimde bu hata cikiyor,

ilginiz icin simdiden cok tsk ediyorum, inanin sabahtan beri ugrasiyorum ama olmuyor :(

Sevdam

Zitat von: kalan am 23 Dezember 2007, 14:37:23
Merhaba sorununuz sanirim admin kullanici adi ve şifreyle alakali bu çözmek için aşagida anlatiigim yönergeleri takip edin
phpMyadmin ile veritabanınıza bağlanın. SQL Sorgusu bölümüne girin. Oradaki alana
update nuke_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' where aid='adminnicki'; (adminnicki yerine editor ID nizi yazacağınızı söyleyeyim.) komutunu çalıştırın. Şifreniz deneme olacaktır. Şimdi deneme şifresiyle giriş yaparak Yönetici Düzenle sayfasından şifrenizi tekrar değiştirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta şifreniz en fazla 18 karakter uzunluğunda ve İngilizce dışındaki dillerde bulunan harflerin (ğ, ü, ş, İ, ı, ç, Ö, ö, Ğ, Ü, Ş, Ç.. gibi.) olmadığı bir şifre olmalıdır. Şifrenizi kesinlikle deneme olarak bırakmayın ve şifrenizi yazarken mutlaka harf ve rakamlardan oluşmasına özen gösterin.

kalan kardes, admin girisi ile sorunum yokki zaten, üyeler bilgilerini degisemiyor, ben admin girisi yapiyorum, admin panelinden deniyorum üye bilgilerini degismeyi yine hata veriyor....

CanKan

merhaba,

nuke_users i bulamiyor olabilir.. pragmamx de veritaban mx(sayi)_user diye olusturmuyor mu ?

veritaban dan kaynaklaniyor bence.
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

Sevdam

Hayir mx__users diye bir bölüm yok sonucta basta anlatigim gibi phpnuke üyelerini kaybetmek istemnedim bu yüzden Andy arkadasin önerdigi cözümü uyguladim, tüm üyeleri pragmaxa aldim phpnuke conf.php kulanmam gerektigini yazmis...

CanKan

neden sorunu Almanca sormuyorsun? daha cabuk yardim alabilirsin.

Sevdam

Tsk ederim CanKan kardes, almancam yok diye degil belki ana dilimde daha deteile yardim alabilirim diye düsünerek buraya bu konuyu actim....ama sözünüzü dikata aldim ve alamnca olarakta sorumu konu olarak actim....

Yinede yardimlariniz icin cok tsk ederim...

Saygilarimla

CanKan

Genelde almanca bilmeyen kullanicilara burada elimizden geldigi kadar yardim ediyor bildiklerimizi paylasiyoruz. Yalniz sayimiz okadarda cok fazla degil.

navruz

Merhaba
Yaklaşık 3 yıl php-nuke kullandım. Tüm güvenlik ayarlarını yapana kadar bir kaç defa hacklendi sitem. Php-nuke kendini yenilemekte oldukça geri kaldı. Pragma mx'le tanıştıktan sonra zararın neresinden dönersek kardır dedim ve nuke den pragma-mx'e geçtim. Ama oldukça zor oldu. Şöyle söyleyeyim nuke'den pragma-mx'e geçişte üyeler bölümünde çok problem yaşanıyor. 10 gün uğraştım fakat sorunu çözemedim. Bende manuel olarak çevirdim. Önce localhost'ta nuke üzerine pragma-mx kurdum. Content, News gibi modüllerin içeriklerini phpmyadmin'le sql olarak aldım(Üyeler hariç). Sonra server'a pragma-mx kurdum(phpnuke üzerine değil sıfırdan kurdum). Aldığım sql dosyasını phpmyadmin'le servera yükledim. Üyeleri aktarmak içinse bir php dosyası yazdım. Bu dosya sayesinde nuke_users tablosu içerisindeki bilgileri mx__users için uyumlu olacak şekilde sql kodlarını aldım ve yine phpmyadmin vasıtasıyla servera yükledim. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an. Ama forumdaki mesajları sıfırlamak zorunda kaldım.
www.bozkir.net
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye