Türkce dil secimini yükledim - sorunlar

Begonnen von gozengo, 11 Dezember 2007, 15:59:35

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

gozengo

www.sv-vatanspor.de

Sayfamiza Dil secimini yükledim.

Su an calismayan seyler:

1. Sadece 2 Dil secimin olsun istiyorum - Türkce ve Almanca -> block-Languages.php da bi ayar bulamadim.... Bunu nasil yapabilirim?

2. Dil secimini türkce yapdigimda Surveys cikmiyo (Umfrage) neden?

3. Yine dil secimini türkce yapdigimda sol taraf hala almanca kaliyo?

4. Bütün sayfayi (full) Borad dahil (smf) nasil türkce yapabilirim. Türkce ye tiklandiginda artikel ler + herseyin türkce olmasini istiyorum....

Simdi yarimdimlar cok tskler...

Saygilar

CanKan

Merhaba,

eksik olan dil dosyalarini forumdan ara veya kendin yapmayi denesene diledigin gibi.

artikel ler nasil türkce olucak onu anlamadim. haber icerigi demi türkce olmasini istiyorsun?
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

gozengo

Benim anlamadigim...
Türkce dilini secdigim halde: sol tarafin nicin hala almanca olusu...sadece sag taraf türkce oluyor

Artikel lerin iceriginin türkce olmamasini anliyabiliyorum...
Ama türkce dilini secdigimde nasil icerigini türkce yaparim? onunda bilmiyorum.... Hani türkce yazdim bi yere...nereye ve nasil kayt etcem?

Ya ben bu türkce paket olayini tam cakmadim....

ozeraksu

Sorularin icin

1.block-Languages.php adinda bir block zaten var bunu çaliştirman için blocklar kismindan aktif etmen gerekiyor.
2.Survey(Anket)bolumune anket yazarken burada açtigin anketin hangi dil seceneginde yayinlanacagi yazar bunu çoklu dil olarak secersen anketin diger dillerde gorunur olacaktir.
3.bunun için yönetici panelinde ayarlar kisminda çoklu dil seçenegini aktifleştir kismini pasif yapman gerekiyor.
4.ayarlar kisminda turkce dilini seçmen gerekiyor.eger turkce dil dosyasi yoksa http://www.pragmamx.org/Downloads-op-getit-lid-591-noJpC-.html buradan indirip ftpden atman gerekiyor attiktan sonra dil kisminda turkceyi seçmen lazim.

kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

ozeraksu

Zitat von: gozengo am 11 Dezember 2007, 16:43:06
Benim anlamadigim...
Türkce dilini secdigim halde: sol tarafin nicin hala almanca olusu...sadece sag taraf türkce oluyor

Artikel lerin iceriginin türkce olmamasini anliyabiliyorum...
Ama türkce dilini secdigimde nasil icerigini türkce yaparim? onunda bilmiyorum.... Hani türkce yazdim bi yere...nereye ve nasil kayt etcem?

Ya ben bu türkce paket olayini tam cakmadim....

sol taraftaki menü blogu içerigi almancadir bunu moduller bolumunden kendin türkçeleştireceksin.sitenin içerigine gore bunlari yazacaksin mesela heaptmenu anasayfa demek survey anket demek web links linkler demek bunlari kendine gore duzenlemelisin

kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

gozengo

1. Ben sadece 2 dil secenegi olsun istiyorum.  Türkce ve almanca diger bayraklari (dil secimlerini) nasil silebilirim?

Sol tarafdaki modullarin ismini degisdirirsem yani türkce yaparsam almanca dilini secdigimde de türkce gösterilmez mi?

Sitki

Merhaba :)

Zitat1. Sadece 2 Dil secimin olsun istiyorum - Türkce ve Almanca -> block-Languages.php da bi ayar bulamadim.... Bunu nasil yapabilirim?
istemediğin dil seçeneklerinin dosyalarını, silmen lazım, özellikle ana dizinde olan kileri (html/language/)

Zitat2. Dil secimini türkce yapdigimda Surveys cikmiyo (Umfrage) neden?
Bu sistem tarafından bu şekilde öngörülmüş. Anketi hangi dil için oluşturuyorsan, sadece bu dil seçiminde gözükür.

Zitat3. Yine dil secimini türkce yapdigimda sol taraf hala almanca kaliyo?
Bu bloğun içindeki modül isimlerini kast ediyorsun herhalde. Bunları modül yönetiminde elden Türkçe'ye çevirmen lazım.

Zitat4. Bütün sayfayi (full) Borad dahil (smf) nasil türkce yapabilirim. Türkce ye tiklandiginda artikel ler + herseyin türkce olmasini istiyorum....
Haberlerin içeriğini Türkçe yazdın mi, Türkçe dil seçiminde, Türkçe olarak gözükür tabii.

Ayrıca, bir daha konu acarsan, bizim kurallarımız gereği, her bir soru için ayrı konu açılmasına dikkat et lütfen.

Bunun yani sıra, almanca bildiğini tahmin ediyorum, ki öncelikle kullanım kılavuzunu ve forumda ki aramayı kullanmanı rica ediyorum.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!