bir kac istek

Begonnen von xorte_kobani, 22 November 2007, 22:17:57

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

xorte_kobani

merhabalar bir kac istek uye giris yaptigi zaman uye kendi paneline resim yukeye bilmeli yane uye resim galeriis varsa muzuk bölumu ve bide Gallerye uye girdiginde vebde bayan uyeler icin erkek uyeler icin yer acacaagim uye nasil  resim yukeyebilir
Azadi u Asiti Freiheitsstatue

Sitki

Merhaba :),

bu modülü indir ve yükle.

-> Avatar Upload Modul V.2.4.3
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

xorte_kobani

atahancan ben bunu bilyiorum pragmamx yapilan bazi webler gördum admin panelinde ue kendi panelinde kenisine galerri olusturup resim yukuluyor  ve arti uyeligini bile silebiliyor ? bana böyle birsey lazim uye kendsine galeri yapmali ve istedigi zaman uyeligini silebilmeli bide bu verdiginin turkcesi yokmu sende

CanKan

merhaba

üyeler istedigi zaman kendisini silebiliyor zaten. Kendilerine ait galerileride var.
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

xorte_kobani

uyenin panelinde uyeligini sil diye bölum acmak istyiorum

CanKan

Profilinde kisisel bilgilerini tikladigin zaman, yani bilgilerin güncellendigi bölümü tiklayip sayfanin sag alt bölümünden üyeligini sil linkini görebilirsin.
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

xorte_kobani

evet varmis benim istegim  uye giris yapar yapmaz  uye panelinde extaradan bir grfik olsun uyeligini sil yazisi altinda olsun ? ben böyle birsey istiorum yane bilmeynler aramasin panelinde gözü önunde dursun