block yardim ve tema

Begonnen von xorte_kobani, 29 Oktober 2007, 20:32:27

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

xorte_kobani

merhaba hello almancam yok tukce bilen arkadaslar yardimci olsun
sorunum mx-blackheart temayi kualnyiorum sag tarafi bos ben forumu oraya almak istyiorum kod varmi forumu tasimam icin vebde nasil block site ortasina diyorsun forum orta sayfaya giriyor ben kod aip sitemin  sagina almak isziyorum varmi kod
Azadi u Asiti Freiheitsstatue

Sitki

Merhaba :),

1. Lütfen istek ve problem tanımında Türkçe'yi düzgün ve doğru kullanalım ki, içeriği net anlaşılsın.
2. Her soru için yeni bir mesaj açılması gerekiyor. Burada iki ayrı soru yöneltilmiş (tema+blok) ve bu şekilde olmaması gerekiyor, forum kurallarımız gereği.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

xorte_kobani

benim temma cok ufak sag taraf bos ben  formu nasil oraya alabilrim admine blockta felan degil bu site disina ciakacak

ozeraksu

temanin theme.php dosyasini aç ve

<td width="100%" align="left">

burdaki lefti center yapınca ortalanır.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

xorte_kobani

derdmi analmadin heval ben forumu  site disina tasimak sityiorum bumx-blackheart temayi kulanyiorum site sagi bos forumu oraya almak istyiorum

Asker

Zitat von: xorte_kobani am 20 November 2007, 23:52:49
derdmi analmadin heval ben forumu  site disina tasimak sityiorum bumx-blackheart temayi kulanyiorum site sagi bos forumu oraya almak istyiorum

sanirim arkadasi anladim,

bende sitemde mx-rainbow themasi ve eBoard forum u kullanmaktayim, benim yapmak istedigim ile arkadasin anlatmak istedigi ayni sey olsa gerek..

ben forum u tam sayfa yada en azindan sag blok gözükmesin istiyorum.!
/modules/eBoard/header.php deki
23. sirada olan kodu degistirdim

// rechte Blöcke an oder aus
$index = 1;

ama bir sonuca ulasamadim ! yardimci olursaniz sevinirim..

Asker

Aslinda SMF Forumu entegre etmek istiyordum fakat bir türlü basaramadim..
azicik kabiliyet düsmaniyim da  :red:

ozeraksu

@Asker 

SMF Forum Kurma - (Resimli Anlatım) linkte mevcut ve resimli olarak anlatilmiş kuruluma bakarak yonergelere gore forum kurulumunu yapabilirsin.

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-23889.html
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

@ Asker

buradaki aslen konu ile SMF ne ilgisi var. Ayrıca konu 29 Ekim de açılmış. Lütfen konu ile ilgili yeni bir başlık açın. Yine şu hususu da vurgulumak isterim ki, eğer webmaster olarak görev yapılmak isteniyorsa, en azından bu alandaki temel bilgileri edinmekte fayda vardır.
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Asker

SMF ile ilgili konuyu yazdigim icin kusura bakmayin, Haklisiniz?
peki asagidaki sorum icin sanirim baska bir baslik acmama gerek yok her ne kadar eskiden acilmis bir baslik olsada ayni konu...
bir konunun birden cok baslikta olmasindansa bir baslik altinda toplanmasi fena olmaz sanirim?
yukarida da belirtigim sorum aynen yaziyorum.

bende sitemde mx-rainbow themasi ve eBoard forum u kullanmaktayim, benim yapmak istedigim ile arkadasin anlatmak istedigi ayni sey olsa gerek..

ben forum u tam sayfa yada en azindan sag blok gözükmesin istiyorum.!
/modules/eBoard/header.php deki
23. sirada olan kodu degistirdim

// rechte Blöcke an oder aus
$index = 1;

yapilan degisiklikte herhangi bir sonuc elde edemedim, farkli cözüm öneriniz varmi?

Sitki

Merhaba :)

zannederim güncel olan mx-rainbow temasını kullanıyorsundur. mx-rainbow temasındaki settings.php dosyasını aç ve bu kodu bul:

$themesetting['noleft_modules'] = array('Forum',
    'Gallery',
    );

ve bu şekilde değiştir:

$themesetting['noleft_modules'] = array('Forum',
    'Gallery',
    'eBoard',
    );
viele Grüße