[Solved] max-autline Temasının Üst Menüsünü Değiştirmek?

Begonnen von korsanuye, 30 September 2010, 18:34:48

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

korsanuye

merhaba ben max-autline temasını kullanıyorum.ben temanın üst menüsünü değiştirmek ve ekleme yapmak istiyorum.ama hangi dosyada yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Sitki

İlgili değişiklikleri temanın settings.php dosyasında yapabilirsiniz.

$themesetting['headnav'] = array(
    1 => array('title' => _HOME,      'link' => './'),
    2 => array('title' => _NEWSSHORT, 'link' => 'modules.php?name=Topics'),
    3 => array('title' => _BBFORUM,   'link' => 'modules.php?name=Forum'),
    4 => array('title' => _YSACCOUNT, 'link' => 'modules.php?name=Your_Account'),
);
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

korsanuye

tamam bende orayı buldum ama nasıl yapacağım?nasıl link vereceğim nasıl o linke ad vereceğim örnek ben Downloads modülünü e-kaitap yaptım dosyalar yerine E-Kitap yazacağım ve üste çıkacak bu nasıl olacak?

Sitki

Örnek, download modülüne link ekleme.

4 => array('title' => _DOWNLOADS, 'link' => 'modules.php?name=Downloads'),
);
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

korsanuye

ya sadece belirli 4 link ekleniyor veya değişiyor,ekleme olmuyor ve üst menü isim dğeişikliğide olmuyor.

Sitki

Bu durumda,

1. settings.php

4 => array('title' => _YSACCOUNT, 'link' => 'modules.php?name=Your_Account'),
    5 => array('title' => _DOWNLOADS, 'link' => 'modules.php?name=Downloads'),
);

2. theme.html

<li>{MENUITEM_1}</li>
                <li>{MENUITEM_2}</li>
                <li>{MENUITEM_3}</li>
                <li>{MENUITEM_4}</li>
                <li>{MENUITEM_5}</li>

viele Grüße

korsanuye

ne işim değişiyor neden yeni bir link ekleniyor anasayfada var olan menü ismi dosyaların içindeki kodlarda yok  anlamadım valla.

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

korsanuye

ya tamam oldu ama bu menü isimleri otomatik olarakmı ekleniyor yoksa değiştirebiliyorsun örnek HABERLER yerini makale olarak değiştirmek istiyorum onu nasıl yapacağım?

ozeraksu

Yukarda sitki beyin anlattığı gibi tema dosyanın dizininde bulunan
setting.php
theme.html

theme/max-autline/setting.php
theme/max-autline/theme.html

anlatıldığı gibi kendine göre düzenleyebilirsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

örneğin _NEWSSHORT bir dil sabiti'dir. Bu, ilgili dil dosyaları dil çeviri görüneceği anlamına gelir. Böylece, görüntü çok dilli. Metin ilgili dil dosyasında değişiklik yapılmalıdır. Veya doğrudan dosyasında değiştirebilirsiniz. Örneğin

Zitat2 => array('title' => 'Makale',   'link' => 'modules.php?name=News'),

Yalniz bu örnek sadece tek dil.
viele Grüße

korsanuye

peki birşey diyeceğim biz bu temdada üst menüde drop menü yapabilirmiyiz yapabiliyorsak nasıl yaparım.

Sitki

Yeni soru, yeni baslik!

Veya, aradigin özellikleri tasiyan bir tema ara, veya kendin istedigin gibi degistir, veya bireysel isteklerini karsiligi yapacak birini ara. Burasi destek forumu, yani pragmaMx ile ilgili PROBLEMLER ile alakali. Her BIREYSEL istege karsilik veremeyiz.
viele Grüße