px-gallery-slideshow

Begonnen von TORADIME, 08 März 2010, 10:53:52

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

TORADIME

Merhaba px-gallery-slideshow Blok larında resimleri dahada büyük gösterme ihtimalimiz varmı acaba
Bu konuda Yarımcı olursanız sevinirim
Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

TORADIME

Tesekürler İlgilendiginiz için
Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.

TORADIME

merhaba sıtkı vermiş olduğun bilgi için teşekürler ama bu benim aradığım değil Bana Bu bloklar için lazımdı

Sitki

vermiş olduğum linkteki çözüm yolunu okusaydın
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-28881-start-msg185616.html#msg185616

ZitatCPG nin Ayarlar bölümünde, Dosya ve Önizleme ayarları altında "Önizleme dosyasının maksimum boyutu" girilen rakam bloklar için de geçerlidir.
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

TORADIME

Vermis Oldugunuz Bilgi Normal Bloklarda İşe Yarıyor Ama slideshow Blogunda İşe Yaramıyor Malesef

http://istanbulhirdavat.co.cc/ İsterseniz birde siz bakın Orta Alt Blokta İşe Yaramadı

Sitki

viele Grüße

TORADIME

Evet Önceki vermiş olduğunuz bilgiyi denedim fakat sonuç alamadım gözattıysanız sağ  blokta işe yaradı fakat orta alttaki deneme blogunda işe yaramadı malesef

TORADIME

Bu Konu ile ilgili Yardımcı Olabilecek Kimse Yokmu