translation

Begonnen von Ciwan_, 30 August 2009, 21:42:37

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

sitki abi ve değerli arkadaşlar pragmamx e uyumlu veya pragmamx e ait translation language çevirici, veya sözlük tarzında bir modul yokmudur türkçeden ingilizceye bu tarzda bir modul uyelerin ekleme yapabileceği onay sistemi ve admin kısmında kelime eklenebilecek bir modul yokmudur eğer varsa paylaşırsanız çok çok memnun olurum googledekiler işe yaramıyor hepsini ama hepsini denedim hepsi açık kaynıyor

munzurlu

benim bildigim öyle  bir blok  var  hatta  kendi sitemde  su an kullaniyorum kastettigin omudur  acaba?

Ciwan_

şimdi site dilinden ziyade bildiğimiz sözlük özer aksu gencliğinturkusu sitesindeki gibi sözlük tarzı mesela türkçe mereba ingilizce hello :)  bu tarz umarım anltabildim özer aksu arkadaşınki terim sözlüğü sanırım ama istediğim tarz bu şekil çok uğraştım ve çok aradım bulamadım saygılar ve admin kısmında kelime eklemeli ve uyeler ekleyip admin onaylı sistem şimdiden teşekürler

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

sitki abi çok teşekürler cevab için ama bu bende var pragmamxte indrimiştim benim dediğim sözlük tarzında yani türkçe -ingilizce-türkçe- almanca vs hem terimler eklenebilsin özer arkadaşın kulandığı tarzda veya şöyle anlatayım türkçe bir kelime yazılacak bu çevirecek istediğim dile siteyi değil benim istediğim kelimeleri çevirtmek umarım anlatabildim ve admin seçeneklerinde kelime eklenebilirlik ve uyelerinde gönderdiği kelimeleri onaylama veya silme olabilsin umarım anlatabildim

cahitb

Merhabalar,
su siteye bakabilirsin ciwan. http://www.sozluk.net/sitene-ekle.html.
Aradigin öyle bir sey mi bilmiyorum tabi ki.

Ciwan_

biliyorum bunları sanırım olmadı anlatamadım ya pragmaya ait olsun veya kendi siteme ait olsun sorunum bu yani başkasına aitten ziyade bize ait olanı istiyorum anlatmak istediğim bu kendi admin kısmım kelime ekleme kısmım olsun cevablar için teşekürler

Eren Aslan

@Ciwan Modul Gibi İstiyorsun Yada Smf Entekre Olan Birşey İstiyorsun..Bildiğim Kadarıyla Yok..

Saygılarımla....

munzurlu

senin aradigin böyle birsey sanirim modul olarak   ...

http://www.megaforum.com/joomla/5359-ingilizce-turkce-sozluk-modulu.html

buraya  bakabilirsin sanirim aradigin modul var  orda

sanirim bu   modul   joomla  icin ancak bunu kendin  sanirim pragmaya  uyarlaman  gerek....

Ciwan_

pragmaya uyumlu dedim joomloyu sıfırdan yapmak pragmaya uyarlamak bin dereden su getirmek , varsa söyleyin yoksada boş verin teşekürler