Video Stream kurulumu

Begonnen von dirilis, 23 Juni 2009, 02:03:20

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

dirilis

Selamun aleykum degerli kardeslerim bana video stream kurumu hakkında bilgi verebilecek biri varmı acaba yardımcı olabilirmi

Selam Ve Dua ile

Sitki

Merhaba :)

kurulum paketinde mutlaka bir kurulum talimatı vardır. Türkçe olmasa da, biraz uğraş ile internet platformunda bunu tercüme yapabilirsin.

Kurulum kısa adımları:
1. "html" dosyasının içeriğini klasör yapısı doğrultusunda sunucuya kopyalayın.
2. Kurulumu http://www.site.com/Video_Stream_SQL_Installer.php linkini çağırarak başlatın.
3. Yeni kurulumda "Clean Install" i seçin.
4. Modülü ve gerekirse ilgili blokları aktifleştirin.
5. "install" klasörünü ve "Video_Stream_SQL_Installer.php" dosyasını silin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

TORADIME

Merhaba Sitki Abi Ben Video Modülünü Yükledim Ama Böyle Bir Sorunla Karsılaşıyorum  Nasıl Halledebilirim

Unknown column 'username' in 'where clause'Table 'ozgurturkuler_sinan.ds_bbconfig' doesn't existTable 'ozgurturkuler_sinan.ds_bbconfig'

Tüm (CREATE TABLE `".$prefix."ds_video_stream) Olarak Ayarladım Ama Yinede Hata Veriyor Acaba Nerede Yanlış Yapıyorum  Gösterirmisin
Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.

ahura

ZitatUnknown column 'username' in 'where clause'Table 'ozgurturkuler_sinan.ds_bbconfig'

öncelikle phpmyadmine bak bu tablo varmı ? ozgurturkuler_sinan.ds_bbconfig
varsa
ilgili php sayfasında username geçen yerleri uname diye değiştirmen gerekiyor herhalde.

ayrıca şuraya da bakabilirsin

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-29470-start-msg188910.html#msg188910

TORADIME

ahura Tesekür Ederim ilgilendiğin için Ama Bunda video izlenmiyor sadece

[ Yorum ]
[ Arkadaşına Gönder ]
[ Kırık Link ]
[ Video Gönder ]
İzlenme: 11

Bu videoya oy ver:

Bonlar var
Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.

ahura

videoyu nasıl ekliyrsun. embed kodlarıyla ekliyorsan seçeneklerden custom embed code i seçmen lazım direk link vdeosoundan ekliyorsan flash player seçmen lazım.