sozluk modulu

Begonnen von Ciwan_, 28 Mai 2009, 20:46:35

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

selamlar sitki abi navruz ve yonetimdeki arkadaslarda ve user arkadaslarda varsa paylasabilirlermi bana bir sozluk modlu lazim kelime eklenebilir arama kismi olan sozluk modulu lazim cok aradim googleyi alt ust ettim hepsi bos cikti kendimde yaptim surekli hata aliyorum biturlu yapamadim bu konuda elinde sozluk modulu olan varsa paylasima acsa sevinirim

Sitki

Merhaba :)

pragmaMx'e entegre olan "Ansiklopedi" modülünü denedin mi.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

abi simdi ansiklopedi ye bakiyorum ansiklopedi listesi diyor admin kismindada ansiklopedi ekleme kismi var sanirim simdi demek istedigim sozluk amacli olacak mesela arama kismi ve ayri harf kismi olacak turkce karakterler taninacak sekilde mesela selam yazacaz ingilizce hello cevai yani sozluk amacli veya kelime cevirici ansiklopedide bu ozelik varsa nasil kulanabilirim yardimci olsaniz sevinirim hem sozluk modulu herkes icinde lazim olabilir cevab icin tesekurler abi

Eren Aslan

herhnagi bir sözlük scripti entekre etmeyi denedin mi? @Ciwan

İndirmek İcin Linkler:

http://www.mabed.com/alper/a/kivvi.com.sozluk.rar

Saygılarımla....

Ciwan_

hepsini denedim bu sekil olmaz ayrica hemen hepsinde acik dolu yukarda belirttim o tarzda bayadir ugrasiyorum olmuyor eksi sozluk vs deniliyor onlarda olmuyor acik dolu varsa elinizde paylasima acsaniz veya pragma mx te uyarlanabilir modul varmi bu amac icin kulanilabilecek modul

Eren Aslan

hemen hemen butun pragmamx siteleri dolasıyorum.....
hic Sozluk Modulu Gormedim....
siz bularsanız paylasmaz bizimler icinde iyi olacaktı @Ciwan

Saygılarımla....