[Solved] index bazi degisiklikler yapma

Begonnen von Eren Aslan, 17 März 2009, 09:00:20

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Eren Aslan

Ben ww.fotoroni.com da bazi değişiklikler yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
ablümleri gösteren yer ile son yüklenelerin yerine değiştirmek isitiyorum.nasıl yapamalıyım .
''Ana Sayfa | Galerim | Kullanıcı modu | Resim yükle
Albüm Listesi | Son yüklenenler | Son yorumlar | En çok bakılanlar | En beğenilenler | Favorilerim | Ara ''
yazan yerini yanında bir resim koymak isiyorum. .
son olarak son gösterilenleri  nasıl indexsin içinde gösterebilirm.en üstte.galari ana sayfaya koy dediğim için  blokları en alta gösteriyor.... 

navruz

Merhaba
Anasayfadaki bölümleri Ayarlar > Albüm listesi ayarları > Ana sayfanın görünüşü bölümünden değiştirebilirsin. Buradaki catlist, alblist gibi ifadeler anasayfada görünen bölümleri gösterir. Buraya yazabileceğiniz ifadeler aşağıda.

*  'breadcrumb': navigasyon ( "Anasayfa > kategori > Alt Kategori > Albüm gibi")
    * 'catlist': kategori listesi
    * 'alblist': albüm listesi
    * 'random': rastgele dosya (10000'den fazla fotoğraf bulunan galerilerde performans problemine yol açabilir.)
    * 'lastup': son yüklenenler
    * 'topn': en fazla görüntülenenler
    * 'toprated': en fazla oylananlar
    * 'lastcom': son yorumlar
    * 'lasthits': son görüntülenenler
    * 'anycontent':  anycontent.php dosyasına yazacağınız herhangi bir içerik.
    * 'lastalb': son oluşturulan albümler

Buradaki catlist ve alblist bölümlerini silmemeniz gerekir. ,2 ifadesi görüntülenen önizleme resimlerinin 2 satır çıkmasını sağlar.
Zitat von: _Anka_ am 17 März 2009, 09:00:20
''Ana Sayfa | Galerim | Kullanıcı modu | Resim yükle
Albüm Listesi | Son yüklenenler | Son yorumlar | En çok bakılanlar | En beğenilenler | Favorilerim | Ara ''
yazan yerini yanında bir resim koymak isiyorum. .
Bunun için galerinin tema dosyalarından düzenleme yapmalısınız. Daha önce uğraşmadığımdan fazla bilgim yok bu konuda.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Eren Aslan

alttaki resimde kırmızı kutu içine alınmış yeri kaldırmak isitiyorum.

bir de
Ana Sayfa
Albüm Listesi | Son yüklenenler | Son yorumlar | En çok bakılanlar | En beğenilenler | Favorilerim | Ara

Bu hale getirmek için yapılması gerekken nedir.

Ana Sayfa | Albüm Listesi | Son yüklenenler | Son yorumlar | En çok bakılanlar | En beğenilenler | Favorilerim | Ara

En Son Bakınlan kayan resim şekilde nasıl yapabilirim.....

Sitki

Ayný soruyu, tekrar soruyorsun. :note:
Zitatalttaki resimde kýrmýzý kutu içine alýnmýþ yeri kaldýrmak isitiyorum.
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-28805-start-msg185189.html#msg185189

Her soru için yeni bir baþlýk açýlmasý lazým. :note:

ZitatBu hale getirmek için yapýlmasý gerekken nedir.
Kullandýðýn CPG temasýnýn theme.php dosyasýna bak.

ZitatEn Son Bakýnlan yazýsýný çok Bakýlanlar olarak nasýl deðiþtirebilirim.
CPG dil dosyasýna bak.

ZitatEn Son Bakýnlan kayan resim þekilde nasýl yapabilirim.....
Mevcut CPG bloklara bak, istediðin gibi deðiþtir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Eren Aslan

sitki bey anlatamadım galiba  ben kaldırmak isitorum..  O konu da o yazıları değiştirmeyi naıl yapacağımı sor dum . bunda ise nasıl kaldıracam.

bu hala cevirmek isitiyorum

...

Sitki

Aynen yukarıdaki linklenen çözüm yolu. mx-port temasından yola çıkarak, ayarlar bölümünde Galeri adı ve Galeri tanımı boş bıraktığın takdirde zaten üst kısım otomatikman kaldırılaçaktır.

PS: Veya template.html de aşağıdaki değişikliği yap.

<!-- <h2 class="title">{GAL_NAME}</h2>-->
<!-- <p class="content">{GAL_DESCRIPTION}</p>-->
<div align="center">
<!-- <br />-->
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Eren Aslan

tşk ederim ...sitki bey yaptım elinize saglık...  hakkınız büyük  :drinks: