[Çözüldü] videostream install dosyasina index.php anadinize kod calistiriyorlar

Begonnen von keko62, 20 Februar 2009, 01:11:58

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

keko62

Merhaba  arkadaslar  benim  siteye video  modülü  kurdum ama  3 gündür  index atıyorlar  bende siteyi  indirip taratmayı düşündüm ve  sitede vürüs buldum  Video_Stream_v4.53_for_PMX_v1.0_FiNaL   install dosyasında  ana dizindeki index.php uzaktan kod calıstırıyorlar ve sürekli index.php  deişmek zorunda  kalıyorum bu acıga nasıl bir cözüm geliştirebilirim  bunu  nasıl yapıyorlar benim kanatim  video modülündeki install  dosyasından calıstırıyorlar  sorunu yasayan arkadaslar acısındanda  iyi  olur ben  ilkez  karsılaştım bununla saygılar  tekrardan  :red:

keko62

evet arkadaslar kesinlikle haklı cıktım video modülünde acık var install  ana dizin kılasöründeki acıkla sitenin tamamındaki index.php lere  kod calıstırılıyor ben kılasörü vürüs taramasından gecirerek buraya vereyim örnek olarak herkes incelesin sitki abi özelikle  bakarsa sevinirim  buna dahir neler yapılabilir ben güvenlik gerekcesiyle birtakim önlemler aldim ama genede herkesi aydinlatmak adina  index atılan dosyadaki kilasörleri paylasayım acıgıda  paylasayım  ve buna bencer yüzlerce site risk altında  sayılır bu yüzden acıgı  sadece kılasörde verecem  saygılar

indir

http://rapidshare.com/files/200191164/install.rar.html

Sitki

Zitatinstall dosyasında  ana dizindeki index.php uzaktan kod calıstırıyorlar

Bu modülü kullanmıyorum, fakat birçok modülde olduğu gibi, kurulumdan sonra "install“ dosyası emniyet açısından zaten silinmesi lazım. Ayrıca bu modül bize, yani pragmaMx ekibine ait bir modül değildir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

keko62

Zitat von: Sitki am 20 Februar 2009, 08:07:08
Zitatinstall dosyasında  ana dizindeki index.php uzaktan kod calıstırıyorlar

Bu modülü kullanmıyorum, fakat birçok modülde olduğu gibi, kurulumdan sonra "install“ dosyası emniyet açısından zaten silinmesi lazım. Ayrıca bu modül bize, yani pragmaMx ekibine ait bir modül değildir.

anladım abi  halletim bende  ama buradan indirmiştim  yabancı modül  oldugunu  bilseydim kurarken daha fazla dikkat ederdim saol abi aciklama icin  :smile: