Köse_Yazilari Modül yorumlar ve puanlama hatasi

Begonnen von MR009, 02 Februar 2009, 19:32:51

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

MR009

Merhaba,

Köse_Yazilar Modülündeki yazilara  Yorum eklendiginde "Unknown column username in where clause "diye  bir hata geliyor.Önce sayfa beyaz kaliyor.(Ayni durum Puanlamada da oluyor) Bu bölümde yazanlari uyguladim sonuc degismedi. 

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-24301-start-msg171812.html#msg171812

Bu sorunu cözen arakadaslar yardimci olurmusun?

Saygilar
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. ( Hayal gücü bilgiden önemlidir, cünkü bilgi sInIrlIdIr )

Albert Einstein

navruz

Merhaba :)
Kullandığınız modül phpnuke için yazılmış ve pragmamx'e tam olarak uyarlanmamış. Pragmamx phpnuke modüllerini çalıştırsa da veritabanı tablo yapısı farklıdır. Üye adlarının saklandığı veritabanı alanı phpnuke de username iken pragmamx'te uname şeklindedir. Sizdeki sorunda bundan kaynaklanıyor. Modül dosyalarında geçen sql sorgularındaki username yazan bölümleri uname yaparsanız bu sorun çözülmüş olur.

Eğer başka farklı alanlar varsa yine hata verecektir. Bunlarıda düzenlemeniz gerekebilir.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

munzurlu

nevruz  arkadas  birde yorum  yazanlarin nickleri cikmiyor sadece  ip numaralari cikiyor  ben  cözemedim valla  .sence  neden olabilir?

MR009

Zitat von: navruz am 02 Februar 2009, 20:31:12
Merhaba :)
Kullandığınız modül phpnuke için yazılmış ve pragmamx'e tam olarak uyarlanmamış. Pragmamx phpnuke modüllerini çalıştırsa da veritabanı tablo yapısı farklıdır. Üye adlarının saklandığı veritabanı alanı phpnuke de username iken pragmamx'te uname şeklindedir. Sizdeki sorunda bundan kaynaklanıyor. Modül dosyalarında geçen sql sorgularındaki username yazan bölümleri uname yaparsanız bu sorun çözülmüş olur.

Eğer başka farklı alanlar varsa yine hata verecektir. Bunlarıda düzenlemeniz gerekebilir.

navruz yazdiklarini uyguladim, sonuc degismedi.Süper bir modul, fakat bir calissa  ;)
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. ( Hayal gücü bilgiden önemlidir, cünkü bilgi sInIrlIdIr )

Albert Einstein

navruz

Üzgünüm, yapabileceğim bu kadar. İpucunu verdim. Biraz uğraşırsan geri kalan hatalarıda bulabilirsin. :thumbup:
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

MR009

Merhaba,

olmuyor olmuyor yine olmuyor ;)Ben vargectim bu sevdadan, pardon Modül' den  ;)

yardimlariniz icin tesekkürler

Saygilar

Albert Einstein