My eGallerydeki sorun

Begonnen von BabyFace, 06 Dezember 2008, 13:07:50

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

BabyFace

Merhaba,

Kusura bakmayin bu basligi buraya aciyorum .. diger bölümdeki basligi birileri silebilirmi acaba ... diger tarafta sinir oldum ya 82 kisi foruma bakmis kimseden yardim eli gelmedi ... :(

arkadaslar benim sorunum su .. my egalleryde 2000 üzerinde resim ekledim ama bu galerideki sayfalar hic ikinci siraya atlamiyor sitenin dizaynini bozuyor ...

acaba 20. sayfadan sonra bi umbruch yapamazmiyiz ???

Screenshot :

Böyle sitenin dizayni bozuluyor ya

keko62

Ana Ayarları- Galerini Konfigüre Et.

Kategorileri Düzenle - Burada Kategoriler Ekleyebilir veya Silebilirsin.

Mevcut Medya-Dosyasını Düzenle - Mevcut Medya-Dosyası-Bilgilerini Veritabanında Düzenle.

Dosya Tiplerini Yönet - Eğer senin bir dosyan varsa, HTML-Tag gerektiriyorsa, bunu buraya kaydedebilirsin.

Temalar Düzenle - Yenisini üret veya mevcut olan temaları değiştir.

Yeni Medya-Dosyası - Veritabanına Yeni bir Dosya Ekle.

Bir Yığın (Batch) Üret - My_eGallery seçilmiş dizin ağacında yeni Medya-Dosyaları ve yeni Alt-Kategoriler arıyor. Eğer bazıları bulunursa, dosya veritabanına yazılıyor.

Bekleyen, Önerilmiş Medya-Dosyalarını Onayla ! 0 Bekliyor - Orada tüm Medya-Dosyaları bırakılmış, ziyaretçiler tarafından veritabanına kaydedilmiş ve kontrol edilmeleri gerekiyor.

Sayfa başına Resim Sayısı:
   Resimlerin sayısını seç, önizleme olarak galerinde sayfa başına gösterilsin diye 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hane Sayısı:
   Karar ver, galerinin ana sayfasında kaç tane hane gösterilsin diye. 1 2 3 4 5
Ana Sayfa-Temasını seç:
    Ana sayfa temasını seç, galeri ana sayfanda görmek istediğini.
buradan
Buraya tıkla bir ana kategorisi üretmek için

Fun4You [Düzenle] [Kaydır] [Sil] [Bir alt kategorisi üret]
--------------------------------------------------------------------------------
ayarlayabilirsin sayfanı  ayarlarıylaalakalı  kolay gelsin

BabyFace

Selam,

Sayfa basi gösterilen resimleri 50 tane yaptim ama yinede cok fazla sayfa oldugu icin dizayni parcaliyor ve genisletiyor ...

bunun kodlardan degismesi gerek sanirim ..