[Çözüldü] siir,fikra,hikaye,sarkilar modullerin

Begonnen von keko62, 19 November 2008, 14:33:26

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

keko62

merhaba arkadaslar siir,fikra,hikaye,sarkilar modullerin sag ve sol kısımlarda yeni eklenilen konular kayan blok  halinde elinde olan arkadaslar  paylasabilirmi asagda tartısılmıs ama  konu  hic acılmamıs forumu konturol ettim saygılar

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-26387.html

Edit by Sitki:
Forum Kuralları
a.) Tamamen büyük harflerden oluşan kelimeler kullanmayınız ve mesajın tamamı veya tamamına yakını farklı renkle, büyük fontla veya kalın olarak yazılmamalıdır, bu hem iletinin içerisinde ve özellikle de başlıklar için geçerlidir. Bunu yapmanız halinde konularınızın kilitlenme ve silinme hakkı doğacaktır.

keko62

abe  kusura bakma oradan direk alıp buraya  yapıstırdıgımdan  kaynaklı  özür dilerim elestirilerini dikkate alacam saygılar

Edit by Sitki:
Tekrar ediyorum, lütfen mesajın tamamı veya tamamına yakını kalın olarak yazmayınız.

ozeraksu

Selamlar

Şiir, Fikra ve diğer modüllerinde kullanmak istiyorsan eger ayrı ayrı hepsinde ekte verdigim dosyaların prefix ve id lerini degiştirmelisin ancak o şekilde kullanabilirsin.Ekte verdigim Sitki abinin yaptıgı block-Encyclopedia_Last_Term_scroll.php dosyasıdır.

Kolay gelsin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

keko62

:) özer arkadas  hepsini kurdum calısıyor ama yanlarda yeni yazılanları  gecmesini  istiyorum örnek  vermek gerekiyorsa  mesela bugün yazılanlar sag yada sol kösede  kayan sekilde gecmelerini istiyorum birazdaha acıklarsan sevinirim  saygılar

ozeraksu

Merhaba anlatmıştım bidaha anlatayim

Ekteki blocku açiyosun ve içindeki ".$prefix."_encyclopedia_text kısmını kullandıgın modülün önekinden sonra gelen kısmı misal vermek gerekirse fıkra modülü için ".$prefix."_fikra şeklinde degiştireceksin.

modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=".$tid.
     while(list($tid, $title) = sql_fetch_row($result)) {
$result = sql_query("SELECT tid, title FROM ".$prefix."_encyclopedia_text order by tid DESC limit 0,$numusers");
,
yukarıdaki satirlarda $tid, $title degişkeni kullanılmış bunlar sizin modulde farklı olabilir ($id gibi) bunlarida kendinize göre uyarlayınız.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

keko62