[Çözüldü] Smf insall

Begonnen von Dersimli, 02 November 2008, 18:26:02

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Dersimli

Ben smf kuracam ama install.php ve setıng.php dosyalarını bulamıyorum burdan ındırım verıseniz sevinirim arkadaslar tesekurler

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Dersimli

Hocam indiremedim ordan burdan verirsen sevinirim

navruz

Merhaba
Son çıkan smf köprü uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsin.
http://www.pragmamx.org/Downloads-op-getit-lid-519-noJpC-.html

Kurulum için Sıtkı abinin verdiği linkteki yönergeleri takip edin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Hocam benim sorun yuokarda verdıyım php dosyalarını ınderemedim ordan verdiyin linkte onlar yokkı

navruz

Pragmamx'e smf yüklemek için install.php setting.php vs. gibi özel dosyalar yok. Kurulum için smf'nin kendi kurulum dosyaları ve Pragmamx-Smf köprü dosyaları yeterli.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Hocan ilgın icin tsk

Simdi kendın verdiyin like bak ve yeterlimi ındırmemız gereken daha dosyalar var ama ordan indiremiyorum sorun o

navruz

Zitat von: navruz am 02 November 2008, 21:34:38
Pragmamx'e smf yüklemek için install.php setting.php vs. gibi özel dosyalar yok. Kurulum için smf'nin kendi kurulum dosyaları ve Pragmamx-Smf köprü dosyaları yeterli.
Kurulum için burada belirtilenler haricinde başka dosyaya ihtiyacınız yok.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Orda turkce dil paketi var (repair_settings.php) var install.php dosyası var

varda var verdıyınde bunlar yok

Sitki

İlgili bilgi ve linkler tamamıyla verilmiştir. İlave edilecek hiç, ama hiçbirşey kalmamıştır. Türkçe kurulum bilgi ve linkleri takip et, linklerin hepsi sorunsuz çalışıyor.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!