selam bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi

Begonnen von keko62, 13 Oktober 2008, 01:42:20

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

keko62

:) öncelikle merhaba
simdi  ben  pragmaMx kurdum  ama ftp comod 777 yapacam tiklama yasagi sunuyor  diyor sunucuda bu özelik mevcut deildir  kurulumu config.php düzenledim tema yi felan herseyi config.php isimini yazarak yaptim önbellek temizliyinide ordan  yaptim sitenin nasil yapacam simdi eBoard forum kurdum hersey tamam ama settings.php  jumper.php deyerlerini 777 yapmadigimdan bürtürlü calistiramadim ne yapmam gerekiyor config.yazmiyor halla yardım edermisiniz sitki abi

Sitki

Merhaba :)
açıkçası sözlerinden konunun net olarak ne olduğunu anlamak biraz güç. Ayrıca maalesef aşağıdaki Forum kuralları ihlalleri yapıldı.

>> http://www.pragmamx.org/Forum-topic-27182-start-msg177392.html#msg177392
>> Buradaki CHMOD ayarlarına bir bak

Zitata.) Arama özelliğini mutlaka kullanmanız gerekmektedir. Forumlar bilgi birikimi yazılımlarıdır, aynı konunun tekrar tekrar açılması bu yazılımın tüm niteliğinin kaybolmasına neden olur.
b.) Yazım kurallarına ve düzgün Türkçe kullanmaya ve sorularınızı anlaşılır bir dilde yazmaya özen gösterin.
c.) Konu başlıklarında "acil, yardım, help, lütfen" gibi kelimeler kullanmayınız. Ayrıca başlıklar Türkçe kurallarına uygun ve soracağı-nız/paylaşacağınız konuyu özet olarak anlatır şekilde olmalıdır. Bu kurallara uymayan konular hiç bir itiraz kabul edilmeden kilitlenecek, veya duruma göre silinecektir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

keko62

selam  abi bunu   belirtmistim ama eksik belirtmisim ftp bu islemi yapamiyorum sunucu da  böyle bir  özelik mevcut deil diyor
Buradaki CHMOD ayarlarına bir bak buraya  bakamıyorum sunucu bu  özelik mevcut deildir diyor dün ondan forumlara baktım hepsine  ftp sitede birsey  yapamıyorum config.php yazmiyor  sag tiklama yasagi sunuyor önüne  anlamdim giti kurdugum diyer ftplerde böyle birsorun yasamdim simdiye kadar
http://www.pragmamx.org/doku.php?id=handbuch:installation_und_upgrade_des_systems#kopieren_der_dateien

Sitki

Eğer doğru anlatıysam, o zaman konuyla ilgili senin Hosterin ile irtibata geçmende fayda vardır.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!