[Çözüldü] Haberlere yazilan yorumlari blockta gostermek

Begonnen von paxanki, 26 April 2008, 11:41:43

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

paxanki

merhaba

arkadaslar haberlere  yazilan  yorumlari ayri bir blockta gostermek istiyorum bunu nasil yapa bilirim ?

bir digeri ise
katagorilere bolunmus haberlerin her haberi okudugunda  alt kisimda kendi katagorisindeki son 10  basligida birlikte gostermesini  nasil saglarim

Tesekkurler

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

paxanki

Sevgili Kalan

vermis oldugun basligin yazmis oldugum konuyla alakasi yok

1 haberlere yazilmis yorumlari Sitenin anasayfasinda gorulebilecek sekilde
ayri bir blokta gostermek ornegin
block-sononhaberyorum.php

ikincisi ise

her haber katagorisinin dibinde yani
dunya haber katagorisinde okumak istedigin habere tiklayinca
okudugun o haberin altinda

bu Dunya katagorisindeki son 10 haber i de gostermek

Selamlar

ozeraksu

Haberlerinizi Kategoriler Halinde Gösterebileceğiniz bi blok istersen kullanabilirsin alternatif olarak.

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

paxanki

:)  bu katagorilerden bende  cok var tesekkurler

ihtiyacim olan  haberle  yazilan yorumlari ana  sayfada gostere bilecegim  yorumlar block

ve  diger ihtiyacim olan su linke  baktiginda  alt kisimda  gore bilecegin hemen haberin altinda

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
yani okudugun haberin altinda ayni katagorideki haberler
yine anlatamazsam resimli yapmam gerekecek
http://www.elazighaber.gen.tr/elazig_haberleri.php?haber=26-4-2008-5

yorumlara iliskin nukete kullanilan  block  ekledim onu pragmax   a  ayaralamak istiyorum nasil yaparim

pragmamx_master

yapman icin, scripti iyi taniman + iyi derecede php bilmen gerekir.
salut & selam :)

paxanki

ben sicripti iyi bilen yada bilmeyeni sormadim

eger konu hakkinda bilgi yoksa lutfen cevap yazilmasin

Arkadaslar bu altdaki yaziyi almancaya cevire bilen varmi  almanca bolumunde  yardim istiyecem
bakalim orda bula bilecekmiyim

{{{{{{{{{{{{{{{   1 haberlere yazilmis yorumlari Sitenin anasayfasinda gorulebilecek sekilde
ayri bir blokta gostermek ornegin
block-sononhaberyorum.php

ikincisi ise

her haber katagorisinin dibinde yani
dunya haber katagorisinde okumak istedigin habere tiklayinca
okudugun o haberin altinda

bu Dunya katagorisindeki son 10 haber i de gostermek}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Selamlar

Sitki

@paxanki

Merhaba :)

ZitatHaberlere yazilan yorumlari blockta gostermek

bu skript ile dene, çalışması lazım:

<?php
$result 
sql_query("select tid, comment from ${prefix}_comments ORDER BY tid DESC limit 0,5");
while(list(
$tid$comment) = sql_fetch_row($result)) {
$content .= "<div style=\"text-indent: -8px; margin-left: 8px;\"><strong><big>&middot;</big></strong>&nbsp;".$comment."</div>\n";
}
?>

Yukarıdaki vermiş olduğun cevaba kısadan değinmek istedim.

Biz burada ekip olarak sistemimiz ile ilgili oluşan problemlere öncelikle bakmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra her üyenin bireysel isteklerine bakmamız mümkün değil. Üyeler kendi aralarında birbirilerine destek olabilirler. Buna rağmen burada hemen hemen her soruya cevap verilmektedir.

Şimdi bireysel yardım istiyorsun, arkadaşlar yardım etmeye çalışıyorlar, sen yinede kızıyorsun, istediğin cevabı alamadın diye. Peki ya sen neden bilmiyorsun, sorduğun sorunun cevabını? Tabi, bilseydin sormazdın değil mi.

Doğrudur, webmaster olarak bu işi kim olursa olsun yapmaya görev biçmişse, biraz da olsa, kendi çabalarıyla konuyla ilgili bilgi sahibi olması lazım.

Diyorsun ki, başka biri sana sorunu almanca ya tercüme edecek, sen bunu almanca bölümünde yazacaksın. Peki, cevap geldiğinde tercümesi için tekrar buraya mı başvurmayı düşünmüştün? Buna müsaade etmeyeceğimi bilmen lazım. Ayrıca burası tercüme sitesi değildir.

Kolay gelsin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

Zitat von: paxanki am 27 April 2008, 12:17:49
nasil yaparim

dedigin icin yazdim. ancak zannediyorum ki yanlis anladin yada anlamak istedin.
salut & selam :)

paxanki

Merhaba

Sayin hocam vermis oldugunuz cevap icin tesekkurler

diger soylediginiz seyler icin evet silebilirsiniz musade vermiye bilirsiniz

soz konusu  soyledigimin seyin kizmakla alakasi yok hic kimseninde kendisine kizdigimi
sanmasini istemiyorum

son ekliyecegim paylasim  paylasimin disinda soylenecek seyler sadece konuyu saptirmadir 

Selamlar

Sitki

Ok. zannederim anlaştık. ;)

Konuyla ilgili sorun böylelikle cevaplanmış oldu mu?
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

paxanki

merhaba

yok bu kalmisti bayagi ograstim ikisine

bir digeri ise
katagorilere bolunmus haberlerin her haberi okudugunda  alt kisimda kendi katagorisindeki son 10  basligida birlikte gostermesini  saglamak

bu sorunuda cozersek sevinirim bu linkte en alt kisimda ornegi var

http://www.elazighaber.gen.tr/elazig_haberleri.php?haber=26-4-2008-5

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Selamlar

Sitki

kurallarımız gereği ikinci soru için yeni bir başlık açsan lütfen. Mutlaka ilgilenen olacaktır.
viele Grüße