[Çözüldü] Sol Taraftaki Menuler Ana Sayfada Gozukmuyor

Begonnen von pragmamx_master, 25 April 2008, 19:46:22

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

az once resim gelerisini yukledim. ana safyafa (index.php'ye) baktigimda sol menu'ler gozukmuyor. ancak modules?name=news modulune baktigimda saol menu gozukuyor.
bu problem neyden dolayi kaynaklanmis olabilir ? ve nasil cozebilirim?

salut & selam :)

pragmamx_master

tekrar merhaba,

gecen gun (siteyi hakla actigim) bir hata yaptim. gallery'i kurduktan sonra ana sayfadaki sol menu kayboldu.
bence acil oldugu icin, almanca yerine yazdim, almanca bilmedigim ciin ve biraz ingilizce bildigim icin fransizca yazdim.

pragagmamx.fr'nin adminlerinden biri konuya cevap verdi ancak galiba o gunden sonra siteye ugramadi.
benim icin acil oldguu icin konuyu tekrar aciyorum, sitede yasak biliyorum ancak baska secenegim yok.

ve ek olarak, index.php 'de soyle yaziyor. Ana Sayfa> Gallery
ancak Ana Sayfa> Gallery acilmasi icin ana sayfanin modules?name=Gallery olmasi gerekiyor.

neden pragmamx.fr'e soruyu sormuyorum derseniz ? turkce benim icin daha pratik oldugu icin, buraya acmak veye olmak daha uygun geldi.

umarim ki konu kapatilmaz veya kapatilirsa diger konudan devam edebiliriz.

tesekkurler.

Sitki

Merhaba :)

konuyu buraya aktardım ve yeniden açtım.

Temel problem nedir, kısa ve net olarak?

Siteye bir link verebilirmisin.

PS: Kullandığın tema ya göre, örneğin:

Sol blokların tekrar gösterilmesi için functions.php de

Bul:
if ($_REQUEST['name'] == 'Forum' || $_REQUEST['name'] == 'Gallery') {

Değistir:
if ($_REQUEST['name'] == 'Forum') {
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

merhaba, konuyu actiginiz icin tesekkur ederim.  :smile:

verdiginiz kodlari fonction.php'de aradim ancak yok.

tam olarak ne demek istedigim zannediyorum bu resimlerde aciktir :

peki bu nasil oldu ?

pragmaMx-Coppermine resim albumu yukledikten sonra, sol menu ana satfadan kayboldu.

Sitki

Merhaba :)

Yönetici Menüsü -> Modüller

blank_Home başlığını bul ve sağ taraftaki ev ikonuna tıklayarak "Ana Sayfaya Koy"

Varsayılan Ana Sayfa Modülü: blank_Home seçili olması lazım.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

Sitki hocam,  gerçekten gene çok tesekkur ederim. Yaklasik 3 gundur bu problem ile ugrasiyordum.

Merci Beaucoup = Cok Tesekkur Ederim  :smile: :smile: