Böyle yazar kösesini nerden indirebilrim

Begonnen von foxkurd, 24 April 2008, 16:20:28

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

foxkurd

boyle bir yazar  bolumu nerden bulabilrim arkadaslar  bunu nerden indirebiliriz

navruz

Merhaba :)
Sections modülünü düzenleyerek oluşturduğum bir modül. Tam olarak bitirmediğim için bazı hatalar mevcut. O yüzden paylaşmayı düşünmüyorum.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

foxkurd

ya boyle baska nerde indirebilirm bu bolumu  belgesel bolumu yapacamda aynisini nerden indirebilirm 

ozeraksu

Zitat von: foxkurd am 05 Juni 2008, 19:43:32
ya boyle baska nerde indirebilirm bu bolumu  belgesel bolumu yapacamda aynisini nerden indirebilirm 

Kendi arşivimden prefixlere dikkat ederek import ediniz nuke modül oldugu için hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir.

Köşe Yazıları 4.2

Kurulum:

1-html klasöründe yer alan içeriği FTP ile ilgili yerlere atın.
2-html/admin/language/ dizini içerisinde yer alan lang-turkish.txt dosyasında yer alan içeriği html/admin/language dizini içerisinde yer alan lang-turkish.php dosyasına ekleyin.
3-sql klasörü içerisinde yer alan kose_yazilari.sql isimli dosyayı phpmyadmin den okutarak tabloları yükleyin.
4-Web sitenizde Yönetim Paneline gidin ve modülü aktifleştirin.

Uyarılar:

1: Bu modül Sections modülü editlenerek geliştirilmiştir. Dolayısıyla bu modülün tablolarını kullanmaktadır. Köşe Yazıları 4.2 modülü kuruluysa Sections modülünü kullanamazsınız.

2: Bu modül kendi ihtiyaçlarımız için geliştirilmiştir. Lütfen bu modül ve bloğu kurarken database ve ftp yedeklerinizi alın. Oluşacak hatalardan sorumlu değiliz.

Özellikler:

1-Her yazar için e-posta adresi, isim, soyisim, fotoğraf eklenebilir.
2-Yazarı istediğiniz zaman pasif yapabilirsiniz. Bu yolla pasif yapılan yazarın bilgileri ve yazıları silinmeyecek ancak modülde görünmeyecektir.
3-Yazarın anasayfada yer alan blokta yer alıp almaması seçilebilir. Dolayısıyla modülde yer alan bir yazar anasayfada yer almayabilir.
4-Geriye dönük son 20 köşe yazısı yönetim panelinden görülür, düzeltilebilir, silinebilir. Daha eski yazılar ID numarası girilerek editlenebilir.
5-Aktif/Pasif tüm yazarlar listelenir ve yönetim panelinden editlenebilir.
6-Yazdırılabilir sayfa.
7-Pdf formatı.
8-Yorum ekleme özelliği.
9-Arkadaşına gönder özelliği.

Download:
http://www.gencliginturkusu.net/Kose_Yazilari_4.2-76.rar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

foxkurd

ozeraksu

Köşe Yazıları 5.0
Ön Bilgi:

Bu modül 23.06.2008 tarihinde Mutlu Edin (webmaster@bankaciyiz.biz) tarafından 8.1+ sürümler için patch 3.4 e göre derlenmiş ve sorunları giderilerek kullanımınıza sunulmuştur

Kurulum:

1-html klasöründe yer alan içeriği FTP den ilgili yerlere atın.
2-html/admin/language/lang-turkish.txt dosyasındaki dil parametresini ftp nizde yer alan admin/language/lang-turkish.php içerisine ekleyip kaydedin.
3-sql klasörü içerisinde yer alan kose_yazilari.sql isimli dosyayı phpmyadmin den okutarak tabloları yükleyin.
4-Web sitenizde Yönetim Paneline gidin ve modülü ve tercih ettiğiniz bloğu aktifleştirin.
Not: html deyimi ana dizini yani root'u ifade eder.

Güncelleme:

23.06.2008

1. Uzun köşe yazılarının eklenmesini engelleyen kod düzeltildi.
2. 3.4 patch için uyumlu hale getirildi.

24.11.2005

1. Yönetimde yazar ekleme ve düzenlemede yaşanan kritik hata giderilmiştir.

16.11.2005

1.7.5 ve üzeri sürümlere uyarlandı.

Uyarılar:

1: Bu modül Sections modülü editlenerek geliştirilmiştir. Dolayısıyla bu modülün tablolarını kullanmaktadır. Köşe Yazıları 5.0 modülü kuruluysa eski Sections modülünü kullanamazsınız.

2: Bu modül kendi ihtiyaçlarımız için geliştirilmiştir. Lütfen bu modül ve bloğu kurarken database (mysql) ve ftp (dosya) yedeklerinizi alın. Oluşacak hatalardan sorumlu değiliz.

Özellikler:

1-Her yazar için e-posta adresi, isim, soyisim, fotoğraf eklenebilir.
2-Yazarı istediğiniz zaman pasif yapabilirsiniz. Bu yolla pasif yapılan yazarın bilgileri ve yazıları silinmeyecek ancak modülde görünmeyecektir.
3-Yazarın anasayfada yer alan blokta yer alıp almaması seçilebilir. Dolayısıyla modülde yer alan bir yazar anasayfada yer almayabilir.
4-Geriye dönük son 20 köşe yazısı yönetim panelinden görülür, düzeltilebilir, silinebilir. Daha eski yazılar ID numarası girilerek editlenebilir.
5-Aktif/Pasif tüm yazarlar listelenir ve yönetim panelinden editlenebilir.
6-Yazdırılabilir sayfa.
7-Pdf formatı.
8-Yorum ekleme özelliği.
9-Arkadaşına Gönder özelliği.

İndirme adresi:

http://www.bankaciyiz.biz/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=795
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..