[Çözüldü] Ana Sayfada, Haber Arsivi ?

Begonnen von pragmamx_master, 22 März 2008, 20:46:19

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

PragmaMx konusunda nette arastirma yaparken guzel bir haber arsivi gordum.
Bunun gibi nasil ana sayfada haber arsivi yapabilirim ?

Tesekkurler..  :)

Admin Edit: Resim çıkarıldı.
salut & selam :)

Sitki

Merhaba :)

bu blok block-News.php zaten pragmaMx bloğu. ;)

Not: Yukarıdaki çıkarmış olduğum tür resimleri forum bölümümüze lütfen bir daha eklemeyin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

tekrar merhaba,
block-News.php 'yi nasil oyle yapabilirim ? bir kac haber ekledim ancak ana sayfada bir sey cikmadi ?

resim icin ise, netten bulup ekledim. yanlis bir sey yoktu resimde  :gruebel:

ozeraksu

Merhaba :)

O resimde göstermiş olduğun eski sürümdeki blcok yeni sürümde revizyon yapıldı ve yeni şekli şaun kullandıgın onu degişmen için eski sürümü indirip block-News.php adındaki dosya ile senin block\block-News.php dizinindeki dosya ile degişmen ama güncel sürümün oldugu blocku kullanmanı öneririm

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

eski surumunde var ançak yeni surumunde yok ? açaba neden olabilir ?

eski surmunden, yeni pragmamx surumune upgrade yapilsa sorun çikar mi yoksa eskisi gibi haberarsivi kalir mi ? zannediyorum kalir. o zaman yeni surumundede yapalabilir.

ve www.bozkir.net'teki haber arsivide guzel. bozkir.net gibide nasil yapabilirim ?

tesekkurler  :smile:

ozeraksu

Bunun için news modulu var

Yönetici Menüsü> Modüller>News   Ana Sayfaya Koy dediğinde görüntüleyebileceksin anasayfadaki haber sayısı ve kolon için ise

Yönetici Menüsü>Ayarlar>Haber(News)-Modül Ayarları başlığı altından gerekli degişiklikleri yapabilirsin

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

problemi cozdum demeyi unutmusum, kusuruma bakmayin. ancak bu problemi hayla cozemedim : http://www.pragmamx.org/Forum-topic-25788.html

sitki arkadas pm yolliyacaktim konu hakkinca ankay uygun olmaz diye yollamadim. tesekkurler.