SPAW - Yüklenen resmin otomatik secilmesi sorunu

Begonnen von Koman, 04 März 2008, 02:01:04

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Koman

Merhaba arkadaslar.

pragmanin önceki versioynunda spawin eski versiyonu vardi ve bu versiyonda resim yükleme formu üzerinden yüklenen resim alttaki resimler arasindan otomatikman seciliyordu ve aramak zorunda kalinmiyordu. Fakat yeni pragmada yeni spaw kullaniliyor ve bir resim yüklendigi zaman soldaki pencerede yeni yüklenen resim otomatikman görüntülenmiyor (secili degil) . son yüklenen resmi aramak zorunda kaliyorum.

Az sayida resmin arasinda aramak sorun degil ama hak verirsinizki 1000 tane resmin arasindan son yüklenen resmi bulmak biraz zaman aliyor. Acaba bunu spaw 1'deki gibi yapmam mümkün mü?
Umarim derdimi anlatabilmisimdir.

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Koman

selam Sitki,

cevabin icin tesekkürler ama benim sorunum bu degil. Yani resim yükleyip ekleyebiliyorum. Fakat dedigim gibi resim yükledigimde, yüklenen resmi aramak zorunda kaliyorum. Halbuki spaw 1'de yükledigin resim yüklenme isleminden sonra otomatikman görüntüleniyordu ve resmi aramadan ekliyordum. Yani aslinda bu bir hata degil ama hak verirsinki binlerce resim arasinda bana cok kolaylik sagliyordu. yeni versiyonda resim yüklendikten sonra yüklenen resimler arasinda arayip ekliyorum.

Sitki

@ Koman

Merhabalar :)

ne söylemek istediğini anladım, gördüğüm kadarıyla doğrudur. Daha derinden bir değerlendirme yapıp, gerekirse düzenleme de yaparız. Fakat şimdilik durum böyle.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!