[Çözüldü] Somaire Menü Hakkında

Begonnen von uAbesni, 20 Februar 2008, 15:06:08

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

uAbesni

selam...somaire menü kurulu portalımda...fakat benim sorunum menüden bi kategori sileyim dedigim zaman kategorilerin hepsi siliniyo...örn: menünde 5 tane kategori var ve isimleri: a,b,c,d,e...c kategorisini sileyim dedigim zman a,b,c,d,e kategorileride siliniyo...

yardımcı olursanız sevinirim...
şimdiden tşk ederim.
dvdbasd

ozeraksu

bu normal cunku katagoriye baglidir başlilkar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

uAbesni

siz anlamadınız...ben anlatamamdım...
bakın şöyle.. a katgorisi var onun alt başlıgı 1-2-3 vs var. b kategorisi var onun alt başlıgı 7-8-9 gibi...ben a kategorisini sildigim zaman b kategoriside siliniyo...ben alt başlıkları kast etmiyorum..biliyorum ana başlıgı silersek alt başlıklarda gider...ben dedigim a anabaşlıgını silersek b anabaşlıgıda gidiyo...
dvdbasd

Sitki

Merhaba :)

bu problem muhtemelen senin sunucundan kaynaklanıyor olabilir. Hosterine "memory_limit" in yükseltilmesi için başvurabilirsin veya yeni bir kurulum deneyebilirsin. Ama yeni v.0.1.10 sürümümüzde bir Menümanager mevcut, bununla sorunsuz çalışabilirsin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Asker

Son sürümSomaire menüyü yükledim yanliz ufak bir sorun var kategori ve link ekleyemiyorum sebebi ne olabilir ?

navruz

Kurulumu doğru yaptıysan sorun çıkmaması lazım. Ayrıca son sürümü kullanıyorsan menü bileşenini sommaire'ye alternatif olarak kullanabilirsin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

ozeraksu

Merhaba

http://www.pragmamx.org/doku.php?id=tr:mxsommaire

Yukardaki linkte gerekli açıklamalar var okursan sorununun cevabını bulacaksın.

İyi çalışmalar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Asker

@kalan
@ navruz

Tesekkürler.. verdiginiz linkli detayli sekilde okuyup yeniden deniyecegim..