[Çözüldü] Üst Menü

Begonnen von uAbatman, 17 Februar 2008, 19:41:04

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

uAbatman

Selam ;

pragmaMx.org'ta Üst Tarafta bulunan

Home , pragmaMx , Doku , Forum , Download

Menüsü Gibi Nasıl Yapabiliriz ?

teşekürler ...
Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

ozeraksu

merhaba

Bunlar temaya özgü butonlar kendi temanda ayarlayabilirsin.

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

uAbatman

Biraz Daha Açarçısın ?

Nerden ? Nasıl ?

Teşekürler...

Zitat von: kalan am 17 Februar 2008, 20:46:37
merhaba

Bunlar temaya özgü butonlar kendi temanda ayarlayabilirsin.

Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

ozeraksu

Merhaba

Bu anlatmak istedigin konu temaya ozgu yani her temada bu butonlar olmayabilir.bu terz bir buton istiyorsan temani php editor veya html bir editorle editlemen gerekir.yani olusturman gerekir.tabi ki asil onemli olan kullandigin tema.Örnek vermek gerekirse mx-rainbow temasi var bu temada dedigin tarzda butonlar mevcut yapman gereken o temanin o kisimlarina link ve isim vermek.

Kolay gelsin

NDeezign

slm,

yani aynen buranin sitesinin designini diyorsan mx-rainbow ile yapilmis, onu ana theme olarak ala bilirsin, tabiki burada kendilerine göre genisilmisdir... misal menü asaga alinmis, bende aynen öyle yaptim ... eger aynen yapmasina karer verirsen yardimci oluruz, haber ver simdi tüm code lari aramadan ;)

saygilar
Liebe Grüsse & Gü Güş

Kein Support via Mail, PN & Messenger!
Nutze vorher bitte auch die Optionen: Suche | DokuWiki

ozeraksu

Merhaba

Forum kuralları gereği lütfen düzgün türkçe kullanalım.Dil, kültürün en önemli parçasıdır..

Dilini kaybeden bir millet, benliğini kaybetmiş sayılır..

Bunun farkında olalım, buna göre davranalım..

NDeezign

Zitat von: kalan am 09 März 2008, 16:07:58
Merhaba

Forum kuralları gereği lütfen düzgün türkçe kullanalım.Dil, kültürün en önemli parçasıdır..

Dilini kaybeden bir millet, benliğini kaybetmiş sayılır..

Bunun farkında olalım, buna göre davranalım..

efem galiba beni diyorsun? ben almanyadan katiliyorum ve bu sözlerinizi bi moderatör olarak hic hos görmedim, birdaha yazman o zaman.. benim icin tüm insanlar bir ülkedir, ayiran gerci kaybi etmisdir, helle kim oluyormusuz baska insanlari/ kültürleri düsük görmemizi? ... simdi sadece buraya yazmak icin türkce bir klahvyede alaman, buyurun kendi aranizda kalin o zaman ...
Liebe Grüsse & Gü Güş

Sitki

@ NDeesign

Merhaba :)

hemen darılma yok. ;)

"kalan" arkadaşımız moderatör sorumluluğu çerçevesi içersinde sadece forum kurallarımız gereği düzgün Türkçe kullanılmasına işaret etmek istemiştir. Özellikle yurt dışında ikamet eden yurttaşlarımızın Türkçe bilgi seviyesi (bende dâhil) farklı olabileceğinin bilincindeyiz ve bunu tabi çok görmemek lazım.

Sayfalarımıza "hoşgeldiniz" diyorum ve katılımının devamını mutlaka bekliyorum.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

NDeezign

slm sitki abi,

bu sözler beni gercekten kirdi ... yani kurallara dahil arkasindan gelleni ... her insan degisiktir ve böyle kabul etmemiz gerekiyor, ama bizim insanlarin böyle ayrimasini hic hos görmem veya diyer kültürleri düsük görmeleri, unutmiyalim bu siteyide bize alman göneticiler imkanliyor, elbette almanci olarak dil hakinda sayif taraflarimizda vardir, ama hangi insan zaten perfect? ... sen arkadasini gene iyi kurtardin ;) herneyse artik, bizleride idari ederseniz hosbulduk derim ...

saygilar
Liebe Grüsse & Gü Güş