Mobil Pragmamx?

Begonnen von Ciwan_, 16 Dezember 2010, 16:50:55

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

Mobil Pragmamx mi diyeyim baska birseymi tam bulamadim ama sunu belirtmek istiyorum cogu siteye cep telefonu iphone tarzi teknolojiler giriliyor gelismekte olan teknoloji yuzunden buna yonelik bir ihtiyac doguyor ve cogu site mobil website tarzi sistemler mevcut mesela ceptelefonu ile bu tarz siteler acilinca daha hizli ve farkli dizayn dan acilip daha hafif ve agirlasmadan siteler kontrol edilebiliniyor  ve site agir agir degil cok hizli sekilde aciliyor sanirim bu seyler belirli plugins ler eklenerek yapilabiliniyor ama pragmamx te buna yonelik bir calisma goremedim pragmamx sistemininde buna yonelik bir eklentisi olsa sevinirim eger varsa bunu paylasabilirmisiniz cep telefonu iphone tarzi teknolojilerle sistemlerimiz acilirken daha hizli ve hafif sekilde acilmasini saglayabilirmiyiz buna yonelik calismalar olsa cok iyi olur kolay gelsin

Ciwan_

buna yonelik cevab yokmu:(

Sitki

Demek ki yok.

Ayrica
Yabancı Modüller
pragmaMx ekibi tarafından destek verilmemektedir.

Ben zaten yazdiklarindan birsey anlamadim.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Eren Aslan

Ben fotoroni.om İnceledim. Cepten  Bazı yerlerde desteklemiyor diyor..

Saygılarımla...

ozeraksu

Zitat von: Eren Aslan am 23 Dezember 2010, 09:35:53
Ben fotoroni.om İnceledim. Cepten  Bazı yerlerde desteklemiyor diyor..

Saygılarımla...

Flash, Javascript, Ajax ve Flash Kullanmadığın Sayfalara Mobilden Erişebilirsin.

Sitenin Hafif ve Herşeyin Alt Alta Olmasına Dikkat Etmen Yeterli
Maximım Width 200 px olsun ve istediğin gibi tasarla  Arkaplanın resim olmamasına da dikkat etmelisin..

kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Eren Aslan

peki web girişi ayrı cep giriş farklı yapamayız..

Saygılarımla...

Ciwan_

Zitat von: Sitki am 22 Dezember 2010, 22:04:32
Demek ki yok.

Ayrica
Yabancı Modüller
pragmaMx ekibi tarafından destek verilmemektedir.

Ben zaten yazdiklarindan birsey anlamadim.

hocam iyide ben modulden ziyade pragmamx sistemi icin genel olarak bi talepte bulundum  ayrica demek istedigim cep telefonu uzerinden nete girildiginde pragmamx sistemine sahip sitelerimizin cep telefonundan ve bu tarz aygitlarda daha hizli acilabilmesi icin ne yapmamiz gerek mesela cep telefonundan pragmamx sitesini acmaya kalktigimizda ornegin 4mb gidiyorsa bunu en dusuk seviyeye nasil indirebiliriz buna yonelik birsey varmi buyuk siteler bu aygitlarla acildiginda ayri bir sistem ve eklenti kullaniyor bu tarz sitelerimizde nasil acabiliriz saygilarimla