block-smf_news sorunu

Begonnen von huseyinbingol, 11 Juli 2007, 22:46:00

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

huseyinbingol

hem haberleri hemde forumların son listesinin gösterildiği bu bloğu aktif edip orta bloklara yerleştirdiğimde pragma mx

not database selected hatası veriyor. bu neden kaynaklanıyor? nasıl giderebilirim?

Sitki

Merhaba  :),

muhtemelen smf konfigürasyonu doğru yapılmadı.

Ayarları kontrol etmek için smf sitesinden repair settings.php dosyasını indir ve uygula.

Ayrıca kurulumun aynen öngörüldüğü şekliyle yapıldığından emin olunuz.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

huseyinbingol

repair_settigs.php dosyasını indirdikten sonra bu dosyayı hangi klasöre atmalıyım? bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Sitki

Merhabalar  :),

repair_settings.php dosyasını /modules/Forum/smf klasörüne atıp http://www.sizinsite.com/modules/Forum/smf/repair_settings.php üzerinden açtıktan sonra, tüm ayarları kontrol edip gerekirse düzenlemeleri yapıp yeni ayarları sağ aşağıdaki ,,Save Settings" butonundan kaydedebilirsiniz. Bundan sonra repair_settings.php dosyasını mutlaka silmelisiniz. Eğer sorun buradan değilse, analize devam etmek gerekecektir. Bu durumda sorun ile ilgili daha net bilgiler aktarabilirseniz iyi olacaktır.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

huseyinbingol

teşekkür ederim. Smf_news bloğunu çok güzel kurdum. çalışıyor. hatta smf_news bloğuna birde dosyalar bölümü ekledim. bu bloğu da siteye atacağım. tüm arkadaşlar faydalansınlar