Kayan Haber Blocku

Begonnen von Ciwan_, 19 Juni 2010, 02:25:09

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

Sagdan Sola Ve Yukardan Asagi Kayan Haber Blocku Varmi Ayrica Baska Sitelerede Ekelenebilir Olmasi Gerek Aradim Forumda Denk Gelmedim Cevaplar Icin Simdiden Tesekurler
Ornek Bazi Gazetelerde Oluyorya Ohaberleri Kendi Sitemize Ekliyoruz O Tarz Sadece Haber Basliklari Cikacak

ozeraksu

Merhaba

Daha önce dosyalar bölümünde yayınlanmıştı kaldırıldı sanırım ekte bulabilirsin.

kolay Gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Ciwan_

tesekurler hocam peki bu basliklar baska siteler almak istese nasil yapabiliriz o sekil varmi yani baska site yayinlanan haberleri kendi sitesinde basliklari gormek istese nasil yapabiliriz bu blockun o ozeligi varmi veya kodu varmi tesekurler cevab icin

ozeraksu

Merhaba

Başka siteden haber çekmek istiyosan iframe olarak çekebilirsin Örnek vermek gerekirse

http://www.haberajans.com/sitene_ekle.html linkteki adresteki iframe kodları kopyalayıp blocklardan yeni block yarat diyip html olarak kaydedersen bunlari görebilirsin

Kolay gelsin

Ciwan_

hocam benim sorum bunun gibi kendi sitemdeki haberleri baska yerde yayinlanmasini saglamak yani baskasi benim haberleri yayinlasin istiyorum bunu nasil yapabilirim baska site benim sitedeki haber basliklarini yayinlasin

ozeraksu

Ektedir.

modullerden aktif hale getirip kullanabilirsin.
Sorun çzöüldüyse Çözüldü olarak işaretleyiniz

Kolay Gelsin