[Solved] Admin Yolu Degistirme

Begonnen von Ciwan_, 07 Juni 2010, 10:02:01

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

Dahana Oncede Sorulmus Fakat Ilgi Gormemisti
Link: http://www.pragmamx.org/Forum-topic-29829.html
Bu Baslikta Sormak Istedim Cevap Kismi Kapali Ben Guvenlik Amacli Admin Yolunu Degistirmek Istiyorum Admin.php Yerine ----.php Kendime Gore Belirlemek Istiyorum Cevab Verilse Cok Iyi Olur Saygilar

ozeraksu

Merhaba;

Admin yolunu degiştirmek sorununu çözecegini sanmiyorum önlem açisindan şunu yapabilirsin.
admin.php'yi aç
en baştaki <?PHP tagından önce

<?PHP
$name = "admin";
$pass = "pass";
if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']) || $_SERVER['PHP_AUTH_USER']!==$name || $_SERVER['PHP_AUTH_PW']!==$pass)
   {
   header('WWW-Authenticate: Basic realm="login"');
   header('HTTP/1.0 401 Unauthorized');
   exit(" : Access Denied</b>");
   }
?>

ekle
buradaki $name ile $pass değişkenlerini kendine göre düzenle www.siteadi.com/admin.php yazdığında ilk önce bu degişkendeki kullanıcı adı ve şifre soracak daha sonra normal admin paneli gelecek ve burda tekrar şifre soracak

Kolay Gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Ciwan_

$name ile $pass  kismina ben isim ve sifre yazdim diyelim eger kaynak goster dediginde sonucta orda nick ve sifre cikmazmi hocam?

ozeraksu

Zitat$name ile $pass  kismina ben isim ve sifre yazdim diyelim eger kaynak goster dediginde sonucta orda nick ve sifre cikmazmi hocam?

Bu söylediğin az çok PHP bilgisi olan biri için çok komik bir soru oldu.PHP dili ile yazılmış bir dosyayı görüntülediğinizde bu dosya size süzgeçten gelerek görüntülenir.dosya şifre bilgisi görüntülenmez

Ciwan_

haklisin hocam ben teleport tarzi programlar ustunden dusunmustum ondan sordum tesekurler cevab icin

ozeraksu

Sorunuz Çözüldüyse Çözüldü olarak işaretleyin lütfen