yorumlar admin onaylı olsun

Begonnen von decoder, 24 September 2009, 14:31:02

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

decoder

arkadaşlar sitedeki haberlere anketlere ziyaretci yorum yazabilsin ama o yorumlar direk yayınlanmasın admin onayından sonra görünecek şekilde nasıl ayarlanır

decoder

Sitki

Eğer yönetim menüsünde, ayarların altında, yorum seçenekleri misafirler için izin verilmemişse, zaten sadece üyeler yorum yazabilir. Yani, kural dışı yorum yazan olursa, bunu Nikinden belirler, ihtar eder gerekirse de üyeliğini iptal edersin. Yönetici olarak içerik bölümünde yorum değişikliği altında tüm yorumlara bakabilir, silinebilir.

Yorumlara admin onayı şimdiye kadar gerek duyulmadı, belki ileriye doğru bir sürümlerde düşünülebilir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

decoder

sitemde ziyaretcilere dahi yorum iani verdiğim için admin onayından bahsediyorum ve pragmamx haber portalı için çok guzel sistem ama yorumlar sıkıntı oluyor ziyaretci bir yorum için kolay kolay üye olmaz onun içinde yorumların admin onaylı olması hoş olmayan yorumları engelliyor direk cıkması hoş olmayan durumlara neden oluyor bence admin onayı ziyaretci için bir yol bulunmalı 

Sitki

Zitat von: Sitki am 29 September 2009, 09:21:06
Yorumlara admin onayı şimdiye kadar gerek duyulmadı, belki ileriye doğru bir sürümlerde düşünülebilir.
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Serbilind

Kesinlikle ihtiyac duyulan bir eklenti. Peki ne zaman yayinlanacak yeni sürüm.
Bigliyi nerden edine bilriz?

Sitki

Hayır, ayrıca "belki düşünülebilir" dedim, yani hiç de uygulanmayabilir, yukarıdaki cevabımı iyi oku. Bunun değerlendirilmesi de henüz yapılmadı. Konu ile ilgili şimdilik başka ilave edilecek bir şey olmadığından dolayı kilitliyorum.

PS: Gelecek 1.12 sürümünde "Yeni yorum yazıldığı zaman bildir (Tümü)" fonksiyonu eklenmiştir.
viele Grüße