candynews hata

Begonnen von Ciwan_, 26 Oktober 2009, 19:52:01

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

candynews gerekli kurulumu yaptim sql de prefix leride yazdim ama ekleme yapamiyorum ekliyorum eklenmedi diyor baglanamadi diyor sebebini sorabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim saygilar

Ciwan_

Cevap verecek kimse yokmu :( neden gec geliyor yani elbet zorunlu bisey degil fakat bilgili arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim kac konu ve soru yazdim geneli boyle cevabsiz:( kimse yanlis anlamasin sadece bilenler yardimci olsa sevinirim saygilar

navruz

Öncelikle candynews nedir? Kodları nerden görebiliriz?
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Ciwan_

navruz buyur adres bu  http://www.pragmamx.org/modules.php?query=candynews&x=0&y=0&name=Downloads&op=search&min=0&orderby=dateD

pragmada indirdim orta kisimda kayan yazi burda ben atasozlerini ust kisimda gecmesini istiyorum topluca fakat ne kisa ne uzun ne yazsam calismiyor sadece + isareti geciyor blockta aktif ettim dosyalari duzgun yukledim sql de prefixleride degistim ama olmadi

Eren Aslan

Veri Tabani Birde Böyle De Bende Çalıştı Sorunsuz..

--
-- Tablo yapısı: `mx_candynews`
--

CREATE TABLE `mx_candynews` (
  `ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `titel` blob,
  `url` varchar(100) default NULL,
  `sets` tinyint(1) default NULL,
  `active` tinyint(1) default NULL,
  PRIMARY KEY  (`ID`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=15 ;

#
# Daten für Tabelle `mx_candynews`
#

INSERT INTO `mx_candynews` (`ID`, `titel`, `url`, `sets`, `active`) VALUES (14, 0x436865636b206f757420212121202d2d2d2d3e204d6161782d44657369676e2e6465203c2d2d2d2d20, '', 1, 1);

Birde Link Verirken Bu Şekilde Ver

/News-sid-Foto-Roni--2.html

Saygılarımla...

Ciwan_

degisen bisey yok aynisi

Eren Aslan

ftp den  admin klasörünü yeniden yükle değişiklik yaptığın bazı dosyalarda olabilir...

Saygılarımla...

Ciwan_

ya anlatamiyorum sanirim zaten yazdim sifirdanda yukledim sql de duzenledim hersey saglam degistigim bisey yok neyse tesekurler o kismi kaldirdim

samo23

evet aynı hata bendede var burda çözülmüş bir cevap bulamadım

Ciwan_

bende olmadi yapamadim bilemiyorum sorun neyden kaynakli:(

ahura

kurdum. herhangi bir sorun gözükmüyor.  gayet güzel çalışıyor.