[Solved] mx-lily temasinda sag bosluk

Begonnen von Ciwan_, 30 Oktober 2009, 03:07:45

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

mx-lily  temasinda sag kisimda bosluk var

bu sekilde language> lang-turkish.php 41 42 satirlarada baktim ne denediysem olmadi bu sorunun cozumunu diyer kisimidada sordum cevab veren olmadi anka arkadas onerisi disinda oda olmadi mumkunse yardimci olursaniz sevinirim bunu baska temalardada yasiyorum saygilar mumkunse artik sorularima cevab alayim pragma turkiye de baktim denilmiski pragma ulkede yaygin deil ondan gec cevab veriliyor ama kulanan lar var ve yardimlarinizi esirgemeseniz sevinirim kimseye zorunluluk oldugunu belirtmiyorum ama eger bilen varsa ve cevablanmiyorsa ne diyeyim saygilarimla

Sitki

Zitatmx-lily  temasinda sag kisimda bosluk var
Hayır, temayı dizayn yapan bunu bu şekilde öngörmüş.

Eğer ortalama istiyorsun temanın theme.html dosyasında

Bul:
<table width="1000" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

Değistir:
<table width="1000" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">

Ayrıca, son kez uyarıyorum.

İlgili problemlere yardımcı olabilmek için, somut bilgiler gerekiyor. Örneğin: Siteye link, hata ve uyarı bildirisi, screenshots gibi eklemeler. Biz burada kahin değiliz.
Ayrıca yabancı modüllere doğal olarak destek vermemiz her zaman mümkün olmuyor, bu da ilgili bölümde belirtilmiştir.

Ondan sonra her sorunda, yok bilmem cevap alamıyormuşsun. Bir daha bu tür açıklama yaparsan, konular cevapsız silinecek.

Ya forum kurallarına uy, veya kendine başka bir sistem ara.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

selam sitki abi kusura bakmayin ben demedim illa yapilsin sayet bilen varsa cevab vermeinde israr ettim conku bana lazimdi acil yabanci moduler konusundada haklisiniz ama bilipte destek vermiyenlere sitemim saygilar.

bir sorum olacaktir yine bu temayla ilgili

<td rowspan="4" style="background-image:url(images/theme_01.jpg);" width="34" height="267"></td>
    <td style="background-image:url(images/theme_02.jpg);" width="931" height="18"><div id="anzeige">{SHOWDATE} - {SHOWTIME} : {SHOWTOTALUSER} Yên li ser xetê</div></td>
    <td rowspan="4" style="background-image:url(images/theme_03.jpg);" width="1" height="267"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td style="background-image:url(images/theme_04.jpg);" width="931" height="68"><div>{LOGINFORM}</div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td style="background-image:url(images/theme_05.jpg); background-repeat:no-repeat;" width="931" height="28"><div id="nav-main">
        <ul>

kodlarinda buttun login botunu bende gorunmuyor internet explorerde carpi isareti var opera ve firefoxta sorun yok ama anlamadim buttun var fakat ben goremiyorum saygilar yardimci olsaniz sevinirim.

yardimci olabilirseniz sevinirim diyeri oldu cok tesekur ederim saygilarimla