Reviews-hata

Begonnen von Ciwan_, 08 Oktober 2009, 01:45:45

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

www.siteadi.com/Reviews.html

selam reviews modulunu kulaniyorum simdi soracagim konu acarken bu modulde su sorun var ekliyorum ekle dedikten sonra beyaz ekran geliyor her tarayicida bu sorun var bazen ekliyor bazen eklemiyor ekleyene kadar canim cikiyor eklediklerimde bunun sebebi nedir yardimci olurmusunuz. tesekurler

birde bu var
[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T ]
[ U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Ä |  Ö |  Ü |  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  0 ]

bu kisimlara mausla geliyorum tiklanmiyor oyle sabitlenmis sebebi nedir cevablar icin tesekurler simdiden

Ciwan_

sanirim bu aralar baya yogunluk var :( kimse sorulara cevab vermiyor elbet mecbur soz konusu degil ama bilen varsa yardimci olsa sorulara cevab verlirse sevinirim tesekurler

Sitki

Ayıklama modusunu aç ve hata alıp almadığını kontrol et. Ayrıca, birçok kez başka konularda da dediğim gibi, destek almak istiyorsan, alınan hataya göre, ilgili siteye bir link verilmesi zorunludur. Aksi takdirde burada konulara cevap yazılmıyor.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

abi anlamadim siteye pragmamx linki verilmis (Ayrıca, birçok kez başka konularda da dediğim gibi, destek almak istiyorsan, alınan hataya göre, ilgili siteye bir link verilmesi zorunludur) sitede ve pragma kurdugum tum sitelere pragmamx site ismini vermisimdir en alt kisimda logosuya birlikte durur her zaman bu noktayi anlayamadim?

hata dediginiz gibi halen cozulmedi ust kisimdaki isim harf kismi duzeldi fakat yazi ekleme konusu duzelmedi ekledikten sonra ekle diyorum beyaz sayfa geliyor yine tesekurler

Eren Aslan

türkçe karekterleri seo da görüne şekilini yaz...
Örnek: İ Harfi : %25DD gibi

Saygılarımla...

Ciwan_

Eren Aslan

türkçe karekterlerin değerlerini bulman lazim...
module utf-8 için kod eklemen lazim ve sql den aldığı verilerin tablolarınada

Saygılarımla...

Ciwan_

anlatamiyorum sanirim turkce karakter kulanmasamda oyle oluyor bazen duzeliyor bazen olmuyor sorun bu beyaz sayfa geliyor  ingilizcede turkcede boyle