selamlar

Begonnen von Ciwan_, 12 August 2009, 00:39:15

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

selamlar ben     pragmaMx 0.1.10 dan     pragmaMx 0.1.11 sürümüne geçmek istiyorum ayrıca hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekürler sürümü nasıl yükseltebilirim dosyaları aynen ftp ye atarsam peki eski bilgiler haberler uyeler tema uçacacakmı yani site sıfırlanacakmı ve sıfırdanmı başlıyacam bu konuda bilgi alsam sevinirim emeği geçen herkese teşekürler

ahura

hiç bir şey sıfırlanmayacak. doyaları ftp ye at setupu çalışıtır.

yedeğini almayı unutma tabi.

Ciwan_

pragmamx guncelledim sadece yaşadığım bi kaç sorunu dile getireyim yardımcı olunsa sevinirim

1: admin menusunde mesela bloklarda bişeyi aktif veya pasif ederken 1sn sürmüyor hemen (çabuk kısa süreli) ht dos hatası veriyor ama sonuçta aktif veya pasif oluyor dikkat edilirse belki sizlerdede olur hemen olan bir olaydır sebebi nedir?

2: messenger uye girişi yapınca uye yani siteye kaç uye kayıtlı en son kaç kişi girdi vs nin alt kısmında pragma versiyonu yazılı bunu kaldırma şansım varmı zaten pragma reklamını resimli en alta koymuşum eğer olursa onu nasıl kaldırabilirim veya izin almam gerekmi saygılarımla yardımcı olursanız sevinirim özelikle 2. hata beni rahatsız etti çönkü çok zaman harcadım son guncellemede harika olmuş ellerinize sağlık teşekurler pragmamx ekibi  :thumbup:

Sitki

Öncelikle.

Zitat§ 2. Konu Açarken
c.) Konu başlıklarında "acil, yardım, help, lütfen" gibi kelimeler kullanmayınız. Ayrıca başlıklar Türkçe kurallarına uygun ve soracağınız/paylaşacağınız konuyu özet olarak anlatır şekilde olmalıdır. Bu kurallara uymayan konular hiç bir itiraz kabul edilmeden kilitlenecek, veya duruma göre silinecektir.

Birdaha konu başlığı "selamlar" vs. gibi açılmasın.

Ayrıca bu forumda her yeni soru için yeni bir başlık açılması lazım.

İkinci soru ile ilgili,
./language/whoonline/lang-turkish.php

Satır 34:
define("_BWOPICS", "www.pragmamx.org");

Son olarak, güncelleme veya kurulum ile ilgili paketlerde Türkçe kılavuz mevcut. Bu yüzden, kurulum ve güncelleme ile ilgili soruları buraya yöneltmeden bunları okuyup uygulanmasını bekliyoruz.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

özürdilerim abi kusura bakmayın cevab için teşekurler

Eren Aslan

@ Ciwan Yanlış Algılama Sorun Yaratır.Config İçerisinde Olmayan Herşeyi Değiştirme Hakkımız Var Oyle Biliryorum..

Saygılarımla...