[Solved] video eklemek

Begonnen von Ciwan_, 23 Mai 2009, 04:22:37

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

basliklarin coguna baktim aramada yazdim bulamadim eger varsa konu ozurdilerim simdi video stream modulune  ben kendime ait videolar eklemek istiyorum ftmi acip icine videolarim dosyasini acip ve icinde kendi ekleyecegim videolar olacak ve sitenin uzantisina gore video ekleyip sitede yansitmak istiyorum iste video stream modulunde bunu yaptim linkide verdim sitenin ama bi turlu olmadi avi flv mpeg waw vsvs denemedigim uzantida kalmadi:( eger onceden acildiysa sorulduysa kusura bakmayin saglicakla kalin eger video stream da olmuyorsa elinizde modul varsa paylasima acsaniz sevinirim saygilar :red:

Ciwan_

24 saati gecti  :red: cevab yok sitki abi bi baksan sevinirim acil lazim sana zahmet yonetici arkadaslarda baksa sevinirim

Sitki

Yabancı Modüller
Zitatpragmamx.org haricinde dağıtılan Modüllerle (örneğin: Php-Nuke) ilgili soru ve sorunlar.
pragmaMx ekibi tarafından kısıtlı destek verilmektedir.

Ayrıca ben söz edilen modülü kullanmıyorum, ki ayarlar konusunda veya herhangi bir problemde yardımcı olabileyim.

Alternatif olarak
My_eGallery
Coppermine Photo Gallery (ilgili Modifikation'lar ile)
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ahura

kullandığım mödül. baya bi editlemiştim. ama sql ye uymlu olması lazım denersin.

http://kayaahmet.com/videostream.rar

Ciwan_

cok cok tesekur ederim sitki abi ve ahura sorunu cozdum avi olark ekledim sorun kalmadi fakat gec aciliyor bunuda bakarim yine cok tesekur ederim ilginiz icin