dil sorunu

Begonnen von Ciwan_, 07 Februar 2009, 19:07:18

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

Ben siteme rusca dil karakter ve ... ve baþka dil kýsýmlarýný uluþturuyorum tum kýsýmlarda fakat bi sorun var dilleri eklediðim moduller o dil seceneði týkladýgýmda sayfa goruntulenemiyor ama var olan dilleri sectiðimde aciyor anlamadým modullerdeki tum dil seceneklerini uluþturdum ftp ye atiyorum fakat gostermiyor sayfa goruntulenemiyor acil yardim lürtfen nailki komple ingilizce almanca varsa ayni þekilde sitenin baska dil seceneklerininde olmasýný ve komple modulerin ve diyer kisimlarininda istediðim dil seceneklerinde olmasini istiyorum acil yardým lutfen

Eren Aslan

yapmanız gerek modullerin içindeki dil dosyalarını da istediğinzi dile çevirmenizdir.... belki yeterli bir cvp verememiş olabilirim.ben daha bu portlada yeniyim.

Ciwan_

bra zaten cevirmişim moduller ve hemen hepsini cevirdim dillere o kısımlara atıyorum fakat sitede o dile tıkladığımda sayfa goruntulenemiyor fakat diyer diller tıklayınca açılıyor site yönetimindeki arkadaşlar yardımınızı bekliyorum teşekurler

Eren Aslan

lang-turkish bu dosyayı aç bilgileri sira ile değiş  sonra lang-turkish yerien oluşturduğunuz dil dosyasının yerien lang-rusça diye yazın  ve language klasörün deki bütün özellikleri yanı uzantıları  hepsi de  oluşturduğunuz dil dosyası olsun

Ciwan_

aynı şekilde yaptım çoğu dosya hata verdi sanırım kimse yardımcı olmayacak ben uğraşayım çözüm bulunca soylerim saygılar

Eren Aslan

arkadaþým proðlem þu  ben bilmiyorum  net olarak bilsem yardým cý olurdum ama sen ne amaçla kullançaðýný yazmýþsýn  bence ondan kimse yardým etmiyor . ama benim vaktim olursa dener  uðraþýr sana  buaraya yazarým kib ..... rusca dil karakter ve ...