köse yazarlari

Begonnen von denizlispor, 15 April 2009, 23:51:47

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

denizlispor

selamlar pragmamx da hatasiz bir köse yazarlari modülü elinde olan varsa paylasirsa sevinirim.burdakilerin hepsini denedim olmadi.
yardimlariniz icin tesekkür ederim.

Baran

merhaba...

Sections yani özel bölüm yönetimini kullanmıyorsan alttaki linkteki köşe yazıları modulunu siteye kurabilirsin, pragmaMx uyumludur...

http://www.bankaciyiz.biz/dosyalar-kategori75-module.html

en aşağıdaki, Köşe Yazıları 3.0 With Wyswyg Editor<< bunu indirebilirsin..

Not: Bu modülü kurduğun taktirde, Sections mdulunu kullanamassın.

selamlar

denizlispor

Allah razi Olsun baran kardesim.buna görede bir block varmi?eski sections blocku var ama orada yazarlarin resmi cikmiyor.

keko62

:smile:  merhaba   öncelikle  köse_yazarları modülünü vereyim sana  sitede arasaydın bu  başlık altında  10larca konu   var vereceyim köseyazarları modülünü ftp dizinindeki kilasör yolarını dogru sekilde yaparsan sorunsuz calısıyor birde sql yüklerken kendi prefixsini tabloya yazman lazım örnek verem  sql kılasöründeki cift tıkla yada  not defteriyle ac phpmyadmine gir dizindedki mx34558 yazan yere kendi pirefixsini yazarak sql calistir sonra  ftp imeges kılasöründeki Köşe_Yazarları  iceine yükleyeceyin yazarın resmini atarsan admin panelinden yazarın resmini direk görmüs oluırsun  kolay gelsin 
#
# Table structure for table 'mx34558_kose_yazarlari'
#

buradan indir

http://rapidshare.com/files/222210446/KoseYazilari.rar.html

denizlispor

cok sagol keko kardesim.forumda aradim ve buldum köse yazarlarini ama hepsinde hata vardi.senin vermis oldugun modul calisiyor ama 2 tane hatasi var cözemedim.

(hata1) Arkadasina yolla yerinde adiniz yazan yerde böyle bir hata veriyor.
Unknown column 'username' in 'where clause'Adınız. ve gönder dedigim zaman bu hata ciiyor.modules/Kose_Yazilari/arkadas.php on line 65

(hata2) oy kullaniyorum oyunu yolla yerine tiklayincada bu hatayi veriyor modules/Kose_Yazilari/index.php on line 281

(hata3) yorum yolla yerine tiklayincada bu hatayi veriyor. modules/Kose_Yazilari/yorumlar.php on line 741

3 tane hatasi var.

Baran

merhaba modul pragmaMx ait olmadığı için hata alman doğaldır...

sana tavsiyem hangi dosyada hata alıyorsan o dosyayı iptal et, bu site güvenligi içinde önemlidir...

veya php bilgin varsa bunu kendinde inceleyerek düzeltebilirsin.