[Çözüldü] mx outlinede block arkaplani

Begonnen von Tanimsiz, 27 Dezember 2008, 14:10:24

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Tanimsiz

merhaba hocam
http://www.simeranya.com/modules.php?name=Siir

burdaki ve diger modullerimin arkaplanlarindaki siyah rengi bir turlu degistiremedim butun css dosyalarını kurcaladım ama bır turlu yapamadım.Sizden ricam o siir baslıklarının arkasındakı sıyah rengı nasıl degıstırebilecegimi gosterbilirmisiniz.
kullandigim tema  mx-outline
tesekkurler

navruz

Merhaba  :)

Arkaplan rengi css ile değil doğrudan tablo etiketlerine eklenmiş. (<td bgcolor="#666666")
Bu doğrudan modül dosyasından geliyor. Burada iki ihtimal var. Bu renk kodu doğrudan eklenmiş olabilir veya tema ayarlarında gelen $bgcolor değişkenlerinden birinden geliyor olabilir. Modülü hiç kullanmadığımdan bir fikrim yok.

Düzeltmek için modül kodlarında düzenleme yapmanız gerekiyor.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Newruz ben sadece modulerde ki temadan aldigi rengi deyismek istiyorum acaba nasil yapmaliyim bu rengi farkli rengk yapmak istiyorum

navruz

Temanın settings.php dosyasındaki $bgcolor değerlerinden düzenleyebilirsin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Tanimsiz

Zitat von: navruz am 27 Dezember 2008, 14:30:09
Merhaba  :)

Arkaplan rengi css ile değil doğrudan tablo etiketlerine eklenmiş. (<td bgcolor="#666666")
Bu doğrudan modül dosyasından geliyor. Burada iki ihtimal var. Bu renk kodu doğrudan eklenmiş olabilir veya tema ayarlarında gelen $bgcolor değişkenlerinden birinden geliyor olabilir. Modülü hiç kullanmadığımdan bir fikrim yok.

Düzeltmek için modül kodlarında düzenleme yapmanız gerekiyor.

hocam temayi degistigimde o renkler otomatik olarak degisiyor.
temanin settings.php dosyasındada bgcolor la alakali yerler yok function.php de var onlarida ddenedim cozum olmadı.
sadece siir degil fikra video ve diger modullerdede ayni renk sorunu var

Sitki

Temanın functions.php dosyasında bul

$bgcolor4 = "#666";

ve arzu ettiğin bir renk ile değiştir. Dikkate al, yeni gireceğin renk kodu altı hane uzunluğunda olmalıdır. Örneğin

$bgcolor4 = "#E0E0E0";
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Dersimli

Bu arada bende yapmis oldum tsk kurler

Tanimsiz

Abi çözüldü Allah razı olsun.