Messengerdeki Popup Penceresi ?

Begonnen von BabyFace, 04 Dezember 2008, 13:58:04

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

BabyFace

Merhaba,

Messengerde popup üzerinden mesaj gönderilince nerelerde hangi ayarlari yapmam gerekki bana gönderilen mesaj kendliginden hemen popup olarak aynen acilsin diye...

biri bana mesaj yazdiginda private nachrichten bölümüne giremem gerekiyorki mesaji göreyim ??

benim istedigim iste bana messengerden gelen mesajlar aynen popup olarak hemen acilsin ?

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

BabyFace

ben tam olarak aslinda cevabimi alamadim o konuda ...

olay su .. ben mesela birine mesaj gönderince direkmen acilsin istiyorum popup .. ayarlarda o durmadan güncelleme sayisini 1 saniyeye düsürdüm yinede direkmen acilmiyo mesajlar özel mesajlar bölümüne gidiyor hepsi ...

Sitki

Merhaba :)

yapabileceğin ayarlamalar.

Kişisel sayfanızda (mysettings) >> Ana Sayfanızı Düzenleyin

Özel Mesaj Penceresi >> Her (örneğin) 120 Saniye'de bir Özel Mesajlarınız kontrol edilecek ve eğer varsa size Özel Mesaj kutusu içinde bildirilecek. (Javascript ayarlarınız aktif olmalı)

Dikkate alınması gereken, buradaki ayarlamayı her üye kendine göre bireysel yapıyor. Yani, eğer bir üye buraya bir rakam girmemişse, tabi mesaj bu üye için özel mesaj kutusu içinde bildirilmeyecek.

Ayrıca yönetim menüsünde
Ayarlar >> Diğer Seçenekler
Kullanıcıların Özel Mesajları düzenli olarak alınsın: tümü (örneğin) 120 Saniye
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

BabyFace

Zitat von: Sitki am 04 Dezember 2008, 16:52:25

Ayrıca yönetim menüsünde
Ayarlar >> Diğer Seçenekler
Kullanıcıların Özel Mesajları düzenli olarak alınsın: tümü (örneğin) 120 Saniye

Ben bu bölümde 1 Saniye yaptim yinede acilmiyor ya?

her üyeye bildirmemi gerek kisisel ayarlarinda ayarlasinlar bunu diye .. baska bi cagresi yokmu bunun ?

BabyFace

Merhaba,

Ben sitede gezerken su konuyu gördüm ve okudum

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-25175.html

Ben burdaki kodlari aynen bu bu forumdaki gibi eklersem acaba bendede veya üyelerimde özel mesaj attigimda hemen popup penceresi acilirmi ???

ozeraksu

Merhaba

Burada anlatilan kullandigin tema ile çok baglantili eger PragmaMx tarzı bir tema kullaniyorsan anlatılanlari uygularsan çalışması muhtemeldir.Nuke tarzı bir tema kullanıyorsan kodlar tamamen farklı burdaki anlatılanları o temada kullanamazsın.

Selamlar

BabyFace

Benimkisi Nuke tarzi bir thema ..

ben peki nasil yapicam bu ayari ya direkmen acilmasi icin bi özel mesaj penceresinin ...

ozeraksu

Merhaba

Site Messengeri popup olarak açarsa kullanılır ancak. Messengeri açmadan gerçekleşmez.yukarda anlatılan tema kaynaklı problem durumunda yapmaniz gerekenden bahsedilmiş.

Aşagida forumda bu konuyla ilgili görüşülen konular yer aliyor gözatınız lütfen.

[Çözüldü] Sayfa durmadan güncelleniyor......
özel mesaj popup pencerede açmak

BabyFace

Ben aslinda benim themayi bi arkadasdan aldim oda pragmamx kullaniyor ve onda direkmen aciliyor messenger penceresini acmadan ben buna sasiriryorum...