[Çözüldü] Acayip bir hata

Begonnen von Tanimsiz, 21 November 2008, 22:16:36

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Tanimsiz

merhaba
http://simeranya.com/
login kısmı ve alt kısımda bır hata var sorunun ne oldugunu bılmedıgımıcın o baslıgı kullandım.
Sorun nedir acaba?
tesekkurler

munzurlu

sen kendi  themanda  birsey degismeye calismissin  sanirim.orda birsey degismissin oda  hata  vermis._user  len ilgili bir  hata gibi   görünyor..

munzurlu

baska  bir  thema  dene hata gidiyormu diye  bak.bence sorun  senin  themada

ozeraksu

@munzurulu

öncelikle aynı konuya birden fazla cevap yazmak (flood) yapmak site kuralları geregi yasaktır lütfen bir daha tekrarlamayınız.

@Tanimsiz

Temanizin themes/mx-outline/theme.html dosyasını orjinalini atınız sorununuz düzelecektir.

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

munzurlu

pardon özeraksu zaten genelde  az   yaziyorum -:)artik  yazmamda yaw:-)kolay gele

Sitki

Merhaba :)

tema ile doğrudan ilgili bir problem değildir.

1. Yönetici Menüsü > Ayarlar > Tasarım önbelleğini pasifleştir = Evet
2. Önbelleği boşalt (http://simeranya.com/admin.php?op=resetPmxCache)
3. /dynadata dizinindeki tüm alt klasörleri yazma-/okuma- ve olası uygulama izinleri (CHMOD 777) konulması gerekir.
    ■ backup
    ■ cache
    ■ logfiles
    ■ tmp
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Tanimsiz

Sitki abi tesekkur ederim.dediginizin ilk basamagini uyguladim sorun cozuldu.Digerlerini yapmaya gerek varmi?

bu arada munzurlu ve ozeraksu sizlerede tesekkur ederim.

Sitki

ZitatDigerlerini yapmaya gerek varmi?
Evet, zararı yoktur, ki ilgili chmodların konulması lazım.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Tanimsiz

Tamamdir.Abi tesekkur ederim.