Ozel mesaj popup pencere

Begonnen von Dersimli, 05 November 2008, 19:52:16

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Dersimli

Ozel mesaj popup pencere yapmak istıyorum nasıl yapabilirim?

*popil kelimesi popup olarak degiştirildi.

ozeraksu

Forumda arama yapınız bu konu daha önce görüşüldü.

Ozel mesaj acilir pencere
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Dersimli

Hocan o popil pencere acmiyor sayfayi kilitliyor benim demek istediyim kucuk sayfadan bagimsiz popil pencere aciyor bu sanirsam dedabanktan yapılıyordu :S

ozeraksu

http://www.siteadi.com/modules.php?name=Private_Messages&file=buddy şeklindedir link verip farkli pencerede açılmasını saglayabilirsin.

Selam

Dersimli

Tam olarak nasil yapacam anlata bilirmisin ustekini kuracam ve bu lımki nereye kopyalamalıyım?

ozeraksu

KOnuya eklenecek bişey kalmadı sanirim herşey verdigim linkte ve daha önce tartışılan konuda açıkça izah edilmiş.lütfen konulari iyi inceleyiniz sorunuzu cevabini bulacaksiniz.

İyi çalışmalar

Dersimli

Olmadi sen bunu denedınmı yoldas buda aynısı sayfa kılıtlenıyor ve aktuel etmedinmi sayfayı msj gedıyını bılemiyorsun benim demek istedıyım kendisinin acilir ikinci bı popil pencere ve sayfayı aktuel etmeden gelen

ozeraksu

Ayarlar aşagidaki gibimidir.sayfanin kilitlenmesi anormal bir durum.tarayıcından kaynaklı bir sorund olabilir sayfan popuplarin açilmasini engelleyebilir.
Ayarlar>Diğer Seçenekler>Kullanıcıların Özel Mesajları düzenli olarak alınsın: opsiyonel 60 saniye seçilidir.
Bu fonksiyonu pasifleştirmek için, '0' seç.

Dersimli

Dersimli

Yokmu yardimci olabilecek arkadaş

navruz

Yukarıda söylenenlerin dışında halihazırda bir yöntem bulunmuyor.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Ozel msj sıteden yollar ıken popıl pencere acıyor alır ıken su halıyle sayfa kılıtleniyor ozel msj var die ben bunuda aldıgındada  acılan pencere gıbı olmasını ıstiyorum

ben yanlis yapmis olabilirim dosya ekte bı bakabılırmısın mümkun ise?

navruz

Yapmaya çalıştığınız işlemle sadece javascript uyarısı verdirirsiniz, mesaj yeni pencerede açılmaz. Yapmak istediğiniz işlem için hazırlanmış bir kod bulunmuyor.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Dersimli

Cok sitede ben bunu gormüştüm pragmamx kaynakli

Dersimli