[Çözüldü] Sağ bloklar görünmüyor

Begonnen von rumeysa1, 16 Februar 2009, 00:53:35

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

rumeysa1

tekrardan slm kose yazıları modulunu  yukledım am bu sefer de sag bloclar kayboldu sorun ne olabılır acaba??
daha oncede bu modulu kullandım ve bır sorun yoktu

navruz

Merhaba
Modülün index.php dosyasında $index=1; kodu yoksa üst kısma bu kodu ekleyin.
Not:
Zitat von: Sitki am 26 Januar 2008, 17:14:49
b.) Yazım kurallarına ve düzgün Türkçe kullanmaya ve sorularınızı anlaşılır bir dilde yazmaya özen gösterin.
Lütfen Türkçe'mize biraz önem gösterelim. Mesaj başlığını düzenledim, bloc değil blok olarak yazılması gerekir.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

rumeysa1

slm soyledıgınızı yapım ancak bı degısme olmadı theme.php de bır sorun olabılırmı acaba header kısmını degıstırdım ondan dolayı bır sorun cokmıs olabılırmı??

navruz

Temadan olduğunu sanmam. Eğer sadece köşe yazıları modülünde meydana geliyorsa (yani yönetim modülünden sağ blokları kapatmamışsanız) verdiğim kodla düzelmesi lâzım. Modülün index.php dosyasını görme şansımız var mı?

pragmaMx Türkiye

keko62

hostan  kaynaklı pragmamx kurulumunu tamamlamıyor config.php işlemini görmediyi icin veritabanı yüklenmeye calısılan sql tanımıyor  sitede bu yüzden sorun yasiyor  yarım kurulum  oluyor   config.php ütretim   dosyasına kadar gidiyor buradan ileriye gitmiyor5 hata veriyor ne  yapmalıyız

navruz

Sayın keko62
Forum kuralları gereği ceza almak istemiyorsanız lütfen sorunlarınız için yeni başlık açınız.

pragmaMx Türkiye

keko62

Merhaba  nevruz  arkadas ben arkadasin sorununu  yazdim dün biraz orastim o yüzden  burayada sen temadan kaynaklı sanmıyorum yazmısın bende sunu belirtim sorun pragmamx  tam kurulmama sorunu sql sorunu var setap dosyası config.php üretme alanına  kadar geliyor ordan ileriki kurulumu izin vermiyor  bu hatayı yazdım rumeysa1 sitesindeki hata icin yeni konu acmam dogru deil cünkü konu burada tartisiliyor saygılar

rumeysa1

slm arkadaslar yardımlarınız ıcın tsk edrım ben bu sorunu cozdum sorun hava durumu modulunun ındex.php de yaratmıs oldugu kod hatasından kaynaklanmıs