online üyelerin kayan resimleri

Begonnen von mavinet, 25 September 2008, 22:04:15

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

mavinet

Merhaba  benim sitemde online olan üyelerin profildeki resimleri soldan saga dogru kayarak geciyordu.. pragmamx son versiyonunu güncelleyince  block kayboldu yada calismiyor... ne yapacam yardimci olurmusunuz.

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

mavinet

evt  yaptim ama bu hatayi verdi......
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /homepages/40/d158084775/htdocs/Mavinet/blocks/block-user-moment.php on line 174

ozeraksu

Block->Block-Userblock.php adında bir block olacak onuda kullanabilirsin.0.1.10 sürümünde mevcut ayrıca bunuları belirtirken kullandıgın sürümle ilgili bilgileri vermen gerekiyor

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

Merhaba :)

öncelikle.

Zitatbenim sitemde online olan üyelerin profildeki resimleri soldan saga dogru kayarak geciyordu..
Hangi bloktan söz ediyorsun?

Zitatblock-user_moment bunu dene istersen
Bu blok çok eski olan User_Fotoalbum modülü içindir ve bu bizim, yani pragmaMx ekibi bir modülü değildir. Muhtemelen bir takım düzenlemeler yapılması gerektiriyordur, ki çalışır hale gelsin. Ben söz konusu modülü hiç kullanmadım ve bende mevcut bile değil. Açıkçası böyle bir bireysel düzenlemeye gidecek de zaman ve isteğim yok. Ki bu modül programlayıcının görevidir aslında.

ZitatBlock->Block-Userblock.php adında bir block olacak onuda kullanabilirsin
Bu blok konuyla alakalı değil zannedersem. Bu blok aktifleştirildi mi, her üye sadece profilinde bu bloğu bireysel bilgileri ile doldurabilir, örneğin çok kullandığı Linkler ekleyebilir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!