Modern Haberler Blogunu nerden bulabilirim?

Begonnen von Mustermann, 03 Juli 2008, 08:17:02

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Mustermann

Merhaba Navruz kardes,siteni inceledim cok güzel seyler yapmissin memleketine ilk önce bu calismandan dolayi kutluyorum,basarilariyin devamini dilerim,
gözüme carpan sitenden Haberler Blogu oldu,acaba o Blok ayri bir moduldenmi yayinlaniyor,yoksa ajax karisimi bir blokmu yardimci olursan memnun olurum
Tesekkür ederim

navruz

Merhaba :)
Teşekkür ederim. Klasik News modülünü kullanan, Javascript ile yazılmış bir blok. Bloktaki bir kaç hatayı giderdikten sonra paylaşabilirim.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Mustermann

Tesekkür ederim Arkadasim,
yanilmiyorsam bu haber blogunu ekseri olarak ASP tabanli CMS lerde kullaniyorlar, bununla bir baglantisi olabilirmi
sabirsizlikla bu Blogu paylasmani bekleyecem ;)

navruz

Zitat von: Mustermann am 03 Juli 2008, 13:01:18
yanilmiyorsam bu haber blogunu ekseri olarak ASP tabanli CMS lerde kullaniyorlar, bununla bir baglantisi olabilirmi
Hayır bağlantısı yok. Nereden aldığımı hatırlamıyorum ama xhtml hatalarını gidererek Pragmamx'e uyarlamıştım.

pragmaMx Türkiye

Mustermann

evet ben aynen dedgin gibi degisik sistemlerde gördüm onun icin merak ettim bunu Pragmaya veya Nukeye uyarlayan ilk kisi sensin galiba tebrik ederim

Mustermann

Zitat von: navruz am 03 Juli 2008, 10:37:10
Klasik News modülünü kullanan, Javascript ile yazılmış bir blok. Bloktaki bir kaç hatayı giderdikten sonra paylaşabilirim.

suanki haliyle paylasabilirmisin Navruz kardes sitemde deneyim,ayrica nukeyede uyar herhalde

Sitki

Merhaba :)

bitmiş haliyle buradaki Dosyalar bölümünde paylaşımı öneririm. ;)

Gayet güzel bir haberler bloğu. :thumbup:
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

navruz

Zitat von: Mustermann am 17 Juli 2008, 20:59:27
suanki haliyle paylasabilirmisin Navruz kardes sitemde deneyim,ayrica nukeyede uyar herhalde
Şu an paylaşamamam. Dediğim gibi bir kaç hata var. Ayrıca kullanımı da bilindik manşet haber blokları gibi kolay değil. Genelde bu tür bloklar img etiketiyle gösterilir. Bunda ise css background-image koduyla ekleniyor. Dolayısıyla mevcut width height ile boyutlandırılamıyor. (Bu konuda ek bir php dosyası oluşturarak yüksek boyutluların boyutunu düşürmeyi düşünüyorum) Haberi eklerken uygun boyutlarda sunucuya atmanız lazım. Bu konuda bilgilendirmek istedim. Bitince paylaşacağım.

pragmaMx Türkiye

Mustermann

kumlukoz

Zitat von: Mustermann am 03 Juli 2008, 13:01:18
Tesekkür ederim Arkadasim,
sabirsizlikla bu Blogu paylasmani bekleyecem ;)

paylasimini bekliyoruz
pragmamx ile yeni tanistim.