[Çözüldü] Modul isimlerinin onune resim koymak

Begonnen von pragmamx_master, 22 August 2008, 11:49:54

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

ana sayfada, modullerin yani "ansa sayfa, haberler, forumlar, llinkler, ziyaretci defteri vb.. " listeli modullerin onune nasil nasil resim koyabilirim ? ve fare ustunde girince rengi degisisyor; renkle birlikte modul isimlerinin onune koyacagim resminde degismesini istiyorum.

bir kaç thema indirdim, inceledim ancak nereden yapildigini bulamadim..  dedigim gibi nasil yapabilirim ?
salut & selam :)

ozeraksu

Merhaba

Öncelikle kullandıgın temanın css olması gerekiyor bu tarz bir buton yapmak için sana bir örnek vermek gerekirse

<style type="text/css">
<!--
a:link { color: #006600; }
a:visited { color: #006600; }
a:hover { color: #00CCCC; }
a:active { color: #006600; }
-->
</style></head>

Not : a:link { color: #006600; } = ilk açılıştaki linkin rengi
a:visited { color: #006600; } = önceden tıklanılan linkin resmi
a:hover { color: #00CCCC; } = üstüne gelince linkin ne renk olacağını burası belrliyor
a:active { color: #006600; } = tam olarak anlamını bilmiyorum

Css uyumulu temanda theme/kenditeman/style/style.css dosyası içinde bu gibi kodlar vardır gerek gördügün yeri bu şekilde degiştirebilirsin hex kodlarıyla.

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

verdiginiz kodlar kullandigim themada css var. zaten mx-mysticjade themasini kullaniyorum, benim bahsetmek istedigim sey :

navruz

Merhaba
Lütfen konu açmadan önce mutlaka forumda araştırma yapın. Bu işlem hakkında daha önce konu açılmıştı.
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-26556.html
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

tesekkurler navruz, bu seklin isminin ne oldugunu bilmedigim arama yapmadan konu actim.
verdigin konu linki ile dedigim gibi yaptim, tesekkurler  :thumbup: