Firefox ve internet Explorer'aki Block Sorunlari

Begonnen von pragmamx_master, 10 August 2008, 00:58:43

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

Haberler icin kullandigim bir tane blok var, firefox'ta calismiyor ancak internet eplorer'de calisiyor. Bu problem neyden dolayi olabilir ?
ondan oncede kullandigim bir tane haber scripti yani blocku vardi, kendi sitemde kurdum calismadi ancak yeni kurdugum bir sitede hemen calisti.. :puzzled:

Bu sorun neyden kanyakli olabilir ? Bloklar javascript ile yazdigi icin olabilir, belki baska bir blok engelliyordur diye dusunuyorum ancak o zamanda internet explorer'dede calismazdi.

Bu konuda ne yapmam gerekir ? bana ne önerirsiniz ? Tesekkurler  :smile:
salut & selam :)

Baran

blok degişen haber bloguysa yani mausla üstüne gitiginde degişiyor ise  firefoxta çalışması lazım.

çünkü bende Degisen_Haber blogunu kulanıyorum çalışıyor fakat biraz görüntüyü bozuyor.

Ama normal exloperde çok guzel çalişiyor.

Eger sende degisen_haber blogunu kulanmak isityorsan,sana verebilirim.

Selamlar ;)

pragmamx_master

Tesekkurler Baran, ancak bahsetigin degisen_haber block'u bendede var. Firefox ve internet explorer'de calisiyor ancak ustune gidince sayfalar bozuluyor. Benim kulandigimda ise aklima takilan neden internet explorer'de çaliyor ancak firefox'ta çalismiyor ? Firefox'un son 6 verssiyonunda denedim ancak hepsi ayni yani çalismiyor. iE 6 + 7 + 8 Beta'da çalisiyor. Bu sorun kodlarla farkli bir baglantisi yoktur diye dusunuyorum ancak problem baska yerden kaynaklanmaz. PragmaMx 1.11 'de insallah bu sorunlarçözulur  :smile:

Baran

merhaba:)

o zaman şunu yapabilirsin.
her ekledigin haberin resmini sabit tut. kayarsada belli olmıyacak şekilde kaydırır :)

pragmamx_master

evet ancak o kadar goze hos gozukmuyor, kosedeki, ortadaki toplo cizleri o kadar hos gozukmuyor:smile:

navruz

Merhaba :)
Biraz daha bilgi verebilirmisiniz hata konusunda.
İe'de çalıştı diye diğer tarayıcılarda düzgün çalışacak diye birşey yok. Her kod her tarayıcıda aynı yorumlanmaz. Muhtemelen javascript veya css kodlarında bir uyumsuzluk vardır.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

css kodlariyla fazla bir bagi yoktur diye dusunuyorum, java script olarak kullandigi kod sadece budur :

$contentsonra .= "<tr height=".$baslikboy." width=\"100%\"><td height=".$baslikboy." align=\"left\"><a href=\"modules.php?name=News&amp;file=article&amp;sid=$sid\" onMouseover=\"goster_$i();\">$title3</a></td></tr>\n";

firefox icin nasil yapabilirim ?

kodlari ayirt edecegim bir yer, bir program vs. buna benzer bir sey var mi ?

navruz

Verdiğiniz kod javascript değil html. Kodların tamamını paylaşabilirseniz göz atabilirim.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye